nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, February 5

daldiri bin abd ghafur

semalam Kt skolah asyik ketawe je ngn member.punye la byk gelak.pegi sane gelak,pegi sini gelak sket prot nk gelak.jam pn da pkul 1.50 da balik skolah.kakak amik time balik skola.tibe2 die ckp wak anjang msok hospital.tekejut la jgk.ksian wak anjang,dah la mase ge mekkah xbrape nk shat sampai nak ckp pn xde suare.kesian kt wak anjang.bile da smapai rumah aku sorg je.kakak da balek ge kulim.sedih je sorng2.time 2 tibe2 je aku rajin,bsoh pinggan,bsoh baju sume arh.thrn abh balek suh siap cpt nk ge hospital puchong.aku siap la,nk kne bwak homework lg.byk gle.dlam aku ngah siap,hujan lebat gile.angin pn kuat sgt2.tkot pn ade.rse laen mcm jee.tibe2 mate aku bergenang dipenuhi dgn air.aku mule lah pkir bukan2.aku pkir klu parent aku sket sdihnyee.mase otw aku tkot gie,dah la hujan lebat gilerr,then abg bwak krete laju.lgi la tkot.alhamdulillah smpai jugk kt puchong.msuk la ke loby kt hopital 2.salam2 ngn sdare-mare aku.aku,mama,abah,abg,k.erin ngan adam naek la lif ge blik wak anjang.bile bukak je pintu aku trus nmpak wak anjang.aku sdih gle.menagis la cover2 aku kt situ.aku tgk je wak anjang T.T nurse 2 bg wak anjang anti biotik.sakit je aku tgk.wak anjang mcm da xingt ppe.xpi klu die nmpak bdk yg umur 1,2 taun die mcm ingt kt cucu die.kesian wak anjang.semoge cpt sembuh.amin