nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, May 12

aci aci din din

ergghhhhhhhh... !
kamon lerhhhhhhhhhhhh
bape kali dah ni nak accident ni haa , adoiiiii ~

elok-elok le sikit bawak kerete tu haaa woih !
jengg jenggggg

KEBABOMMMM !!

Thursday, May 5

jatuh lagi

nak update

tapi .........

GUAAA TADE MOOD !

what the hell

dulu ....
situasi ni pernah jadi kat aku
memories comes back
and memang bagi diri aku down downn sangat

come on lah
think positive babe , okay :)
n think twice before you say ''something'' to the world
i dont give a damn
only from words
I know the level of your maturity in relationship
so,chill babe
im not gonna let my heart fill with anybody
trust me :)
so,listen here you , u'll get what u did babe
accept that . god pay cash to you
im okay with that
because i hate making trouble with this thing
chill okay ..

sekalian , jatuhkan aku selagi boleh
aku diam dan senyum sampai kamu orang sendiri letih menjatuhkan aku

you,i need you now
really-really need you :'(

Wednesday, May 4

accident

aaaaaaaaaaaaaaaaa !! http://www.emocutez.com http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com
gua gabraa derrr !
sumpah gabraaaa gilee !

sebabb ??

hari ni nyaris-nyaris nak accident
muahahhaa .
tak sangke gile , due kali kottt !
sebelum ni ade gak tapi tade seteruk harini
grrrr ~

pastu dah le tadi abah call cakap member anak die accident =='
memang debar2 aku bawak tadi
bawak pun seloooo je . muahahaaa ..!

tuan-tuan dan puan puan sekalian , jangan bawak laju-laju yee
rumah ke kedai ke ape ke tak lari punnn ..
biar lambat asal selamattt
kalo tak kang jadi macam kat gambar bawah ni haa



















MUAHAHAHAHAHAHAHAHAAA ~
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

p/s : insaf2 , bawak laju bertempat jugak . hehehee http://www.emocutez.com

Monday, May 2

demm day =='

hei monday

what a worst starting =='
sume bende aku buat tak kene
what the heck ?

emosi dan mood aku tercompang-camping
lari sane sini
ke hulu ke hilir
kejar ape yang dimahukan
yang aku dapat adelah kosong
terase kegampangan melande =='

nak cakap pun susah
tak terkeluar suare aku
aku diam diam diam
aku taip taip
aku bace bace
aku dengar
aku hayati

terus SENSITIF !!
jangan kacau aku , aku nak sendirian
hmmm..
yang sebenarnye mulut cakap lain tapi hati cakap lain =='

okay,when guys are stressed
they DON'T want to talk about it
when girls are stressed
they NEED to talk about it
so,figure it out guyss ;(

hmm..
even you are not around here
a word can only make me smile
and make me strong :')

esok aku ganti puase
nanti nak bangun sahur

err..today a worst day for me
and berharap esok lebih baik dari hari ni
good night people :)



lagu untuk semue :)

what a wedding =='

hei there MAYY ! moge bulan ni lebih baik dari bulan yang lepas-lepas :)

well,last night i went to kenduri mama punye kawan punye ank perempuannya ! HAHAA . deme buat malam . macam serabott gile ! dah le hujan . aku pun naik rimas datang . masuk2 sume duk pandang len macam . AKU BUKAN PENGANTIN OKAYY ! *opss,perasan sudaa* mane taknye , tempat duduk makan ade due part taw,satu depan pengantin mmg rmai gile n buffet , tp kene tunggu pengantin dulu . abah aku malas nk nunggu so kitorang gerak blah yang makan dulu . salam2 kawan mama , sian die sebokk gile , biaselah anak kawen mesti kalang kabot en .

then,aku tanye mama sape yg kawen ni . n mama pun jwb dgn exited cmni ''anak kwn mama kawen ngn DAFI yg blakon cite spa Q tu ! name die fazrin , ko ni taktaw ke,ishh ko ni punnn ! '' ==' errkk ? aku ternganga gelak kecik2 *lawak la mama ckp camtu,exited bebenorr .HAHAA ~ aku pun amik le makanan . dalam hati aku ckp 'harap2 makanan sedap' sebab aku tgh lapoor gile . bile tgk lauk die , DANGGGG ! ni sodap ni ayam masak merah mmg feveret gua la punn ! aku pun amik le ayam byk2 ,lalalalaa~ lantak la gua lapa .

mase lepas aku dah amik makanan,tetibe aku ternmpk mamat MACAM hensem , tgk2 member gua ! gua pukui lengan die . ''oih ! hang buat pe kat sini'' die pun cm terkejut aku ade kat situ . taw tak aku ingat kn member aku tu tolong catering sebab die pakai baju kemeje putih! wahahaa . padahal die cousin ngn pengantin pompuan tu . wahahahaa . sumpah ngekek !

err ? makan2 smpai jilat jari . pastu mak ngn pak aku sembang2 ngn member die . aku duk tengok pengantin pastu sembang2 ngn member yang aku ingat tolong catering tadi tuh .

then balek le , malas aku nak cite panjang , yang ngekeknye adelah sorang pakcik ni gune kerusi roda . bapak aku jenis selambe ckp kat aku camni ''usop wilcha dah smpai'' ==' ape abah ni , kesian lah ckp org cmtu . nasib bek org tu tak dgrr =='

err . ape2 pun selamat pengantin baru , nampak gempak tapi aku tak nampak muke pengantin perempuan berseri n cerie . jeng jenggg , disebalik mukenye itu ade sesuatu yg terjadi . mama cite kat aku , n aku dapat rase deme tak lame . wahahhahhaaa . jahatnye aku . tak takkk , bukan cmtu . adelah sikittt . kalau korang dgr cerite yg mama aku cite mesti korang akan beranggapan mcam ape yg aku ckpkan . PEACE NO WAR :D

Sunday, May 1

one cup one memory

oookay
each a cup has one memory

and now im confused !
nak buat macam mana nihh ?!
think ! think ! think !
erghh !

akan jadi ke plan ni ?
tawakal jelah
amin :')