nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, August 27

:')



boys
when you see she's crying
just hold her hand and dont say any words :)




Friday, August 26

assalamulaikum :)

kadang-kadang kan bile kite cakap sesuatu yang benar yg semestinye betol tak salah , mesti ade yang kecil hati , menangis atau marah kan ? tp bile kite menipu , orang tersenyum happy gilee nak mampus .. tak rase berslah ke cakap xbetol kat org tersyg ? hmm .. cakap betol salah , cakap salah pun salah. so,mane keputusan yang bagus ?? kalau diam je , mcm rase xsedap hati pulakkan ..

kalau boleh aku nak jadi orang yang jujur .. ntah la
hmmmm...
slow talk maybe can fix it right ?

p/s : jgn la camni , i know you lah...tell me :')

Sunday, August 7

HOLOOOOO !!



SALAM

dem rili miss this bloggie !! sriusly !!
berbulan jugak lahh tinggal rumah kan
baru balek plkn le katekan ..
wuu~~ srius malas lagi nk update .
tunggu mood datang aku update okeyyyyyy .
btw


HAPPY RAMADHAN !!
puase , jangan tak puase :)