nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, May 8

mama in RED

mother's day besok weyhh . hohoo . smlam dh bli kad tuk mama . then mlm smalm jgk kkk cal tnye nk bli pe tuk ma . aku cm pikir nk bli brg yg mama leh pkai atau gune yg sblum ni tak pna2 mama pkai . kire laen dri yg laen lahh . aku taw mama suke warna merah . so aku akn bli brg2 warne merah yee . cnthnye cm ni

red coat . haha . klau pkai ni mama de'VOGUE la
klau mama pkai guess nih . perhhh . mak datin auww~


tambah kan lg dengan kasut merah silver nihh

_________________________________________


BOLEH BAYANGKAN TAK MACAM MANA MAMA PAKAI SUME NI . HAHA

VERY THE VA VAA VOMM



baru perasan

well , skng aku minat shawls yg ala2 rimau , leopard sume . aritu nmpk la yg aku pkai ni , cm cun jehh . bli lahh . punye semangat mlm tu pn trus laa pkai . hahaha . aku bukan nk cte pasal pe . crite sbnrnye adalh ... smlam aku duk lpak bdue ngn mira menung mak ngn bpak hbis men bowling . dlm tgh tunggu tu cik miera ni duk le nengok gmbr2 aku . die kate shawls ni tudung PLKN wahahahaa . mengong , bru ku prasan . wahahahahhahaa .

w910i

tgk lah ape dh jd dgn hp kesyagn ku ni . haha .
cover blakng kt bateri dh hilang . muahahahaa .
tp mcm syg nk tukar sb hp tu cm byk kngn ngn aku .
haha . cpt la mane aino nihh .

Wednesday, May 5

tambah cerite lagi huh?!


aku tak paham betol ngan perangai manusia sekarang .ade je cerita nk fitnah tu fitnah ni .macam2 lahh . ape korng nk sebenarnye huh?tak puas hati dgn ape yg aku buat ke.masalah skng ade ke aku kcau hidup korng . nk kutuk pn berpade2 ah . klau btol al cte tu betol ok la tape . tp jgn lahhh nk kutuk akuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!

________________________________________________


lg stu ni haa nk ckp kt due org kwn aku nihh . cik sayor ngn cik unte , yg hanye aku boleh ckp adalah KORANG KENE SABAR dgn ape yg jd sume ni . sume yg korng dpt tu klau korng sedar bende2 tu blasan korng taw . klau korng prasan jugak tuhan bg korng ujian tok hadapi sume bende nih taw tak . yg korng perlu buat adalah berdoa byk2 tuk bukakn hati korng tu jgn berdendam , tak baek. doa jgk utk org yg korng syg tu . jgn duk pikir byk sgt . LIMA bulan je lg duk stdy nihh . lpas tu korng buat la ape korng nk k . pape pn aku tetap akn mnjd pndgr stie korng k ^_^

_____________________________________


lg stu bende,aku buntu sgt dgn msalah ni . aku tak suke nk pendam2 ni . tp disebbkn bnde ni , aku trpkse pendam jugak . klau aku bgtaw spe2 pn lahh bende ni org rmai akn taw, hnye bbrpe org je yg taw .ntah lahh . aritu dh nk terbgtaw fyna+iqin tp nsib bek tak bgtaw .ntah la ,kdg2 aku pasan jgk bende ni jd , dpan mate aku .aku taw lahh . tgk muke die pn aku taw dh la . haisshhhh .mimi !! stay cool oke ~

_______________________________________________


dh la mlas nk cte pnjng,pape pn ingat,nk buat pape pikir pnjang dulu k . i love you mimi . gdnite

imy arjuna<3



Tuesday, May 4

MAJLIS SUKAN SEKOLAH MALAYSIA





tahniah sume budak2 perak yg bawak balek medal yee . yg tak dpt tu usahakan lg utk next year oke ! dnt give up ! naekkan name perak taw . jgn jtuh kn name perak pulak . jgn peduli ape org kte psal perak . kite just maen game kite . bende2 sume tu laen cite ah . hehe . seronok sgt2 this year punye mssm . yela mi2 jd penghuluwati .haha.cabaran kne mnjge bdk2 ni . mmg susah , tp aku snggup menerima nye . hoho . lpas hbis team sume kitorng nyanyi lgu rmai2 . lagu tinggal kenangan ngn kenangn terindah . nk nanges kot . bkn nk . mmg dh nanges . yelahh this year tahun terakhr maen mssm . sedihla . dh tujuh tahun ngn mssm . rindu ckgu2 yg sporting2 ni . perak sgt berbeze ngn state laen dri segi keakraban kite nih . ntah la rase la sndiri . hehe . tapi nk nasihat skit ni yg bdk2 u15 ngn u12 jgn la lwan ckp ckgu , tak baek taw .terase ckgu . pikir la ckgu jge korng sume kuar duit utk korng tak stay kt hostel . jgn la keras kepale n tunjuk belang . tak bek sgt2.klau mak bpak korng taw korng mcm ni msti sdih . pape pn buat je ape ckgu suruh k . tamo lwan2 k .tamo tamo tamoo .
btw,nk ckp yg aritu single maen terokk sgt ,num13 bedainye.haha.then double gold,all event gold,tean silver n master also silver . hehe.n gud news,mi2 dpt asian school.sronok sgt n xsbar2 nk ge.tapi mlngnye kt mlysia taun ni.tak dpt den nk merase nk flight lg.hohoo.tape lah nk wt cmne en.hoho.k.pape pn sgt seronok tahun ni punye mssm.