nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, March 31

hari ini bermula perjuanganku

bangun dri tidur terlintas perang di fikiran .
tapi aku bngun dengan kekecewaan .
disebabkan sikap terlupa malam tadi .
maaf , aku bukan sengaja .

senjata bersiap sedia di bagasi ku .
tapi aku terasa ada sesuatu yg tertinggal .
makanan untuk tenaga masa perang nnt .
aku beransur dengan keyakinan =)

Monday, March 29

sukaa =))

tengok handphone tiba-tiba tersengih sorang-sorang
yeayy~

mengelilingi dunia

asyik jngket2 harini kt prhmpunan.toleh sana toleh sni bgai mencari sesuatu . jlan jlan sna sni tak jumpa juga.jlan lg eh,tu diaa.jmpa dh.hohoo.pegi kelas terus blaja,haa~ blaja ke tido bhai ? muahahahaa . hari ni mmg mengntuk gilaa . sblm rhat ckgu tade pehtu pi check gigi . hoho .gigi saya elok nurse tu ckp . tp sye nk cuci2 skit .wee~.hbis check gigi trus pi kantin mamam nsi ngn aym msk merah.sdapnyee~mase bm pegi pss,rajin sungguh aku hari ni terniat nk bce buku.haha.siap pinjam lg tu.wahh..lpas hbis satu mse bm ape lg,nek tndas ats,pastu bwh.pusing sna sni baru msuk klas.haha.mcm skola tu bpak ko punye je kn nk round2 sna sni.lpas msuk pss msuk bilik multimedia pulak mse sivik,erghh,bising gile diorng ni.ckgu nk ckp pn tak boleh,ksian ckguu.haha.dh hbis sume ckgu suh nek klas bwt kje kumpuln psal warisan2 tradisi malaysia.hoo.group aku bwt warisan permainan,diorng bwt konda kondi,next week kne bentang.aku kt yg kne bentngkn tu.wahh,smngt gila.lepas tu tejenguk2 le kt luar klas,tepi pintu.huuu.biase la tu..then tlong ckgu anta brng kt bilik guruu,sje nk bejlan2.hehe.ehem2.ewahwahh,gatai.nek2 pedagangan last skali pulak.mmg mengntuk wa ckp lu.tp ckgu bg kerja skit.aku siap bwt taw.hehee.pastu ade byk mse lg sblum blek,ckgu nk pi tndas.tu ddddddiaaaaaaa round stu skola.gilo betol.blek umah wa ngntk gile lpas training..
i mishh you <3

hanyut - faizal tahir

Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku

Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku

Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua

Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa

Chorus
Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu

Repeat Chorus

Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka

Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut

Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja

sunway dan terus ke melaka



hehehe.mlas nk crite pnjang.tgk gmbar sudah la.muahahaha










Sunday, March 14

sayonara

sayonara =)

i got to go everybody ! to kl and melaka !

take care,have a nice day

dadaa~

semalam di jj . haha




wooahhh!semalam kuar bedue je ngn cik fara senget.seronok dpt shoping!karoke!makan!makan!.hahahaa.taw x ktorng shoping bra sme.hahaa.*lantak ah aku nk bgtaw.then bli sluar mcm2 lahh.hohoo.lpas shoping pi nasymir jln kaki jap.pnasss ohh.huhuu.dh hbis ktorng trus menuju ke ats nk karok.dtg2 kkk 2 ckp full.tp ad lg stu blik.terus ge.amik stu jam 15 ringgt*nk promote.haha.nyanyi mcm org gile.sesak nfas la pnt la.hahaa.then bengong minah senget tu nk jmpe bf die.die sndri ckp tak pyh bwk bf la pe la.last2 die yg ngade2 nk jmpe le pe le.pas2 aku mcm kayu.yes!sronok jd kayu.bangang.aku moody je time tu.minah tu kte nk jmpe bf die.aku duh die pi je.aku mlas nk ikot.huh!tak sukaaa!!!..bengang gle aku mse tu..then bf die da blek bru le suh aku dtg kt die.ahhh!pe plak ang la dtgkt aku.then muahhahaa.minah senget ni bocor plak.termalu lah die.tula god pay u cash maa.tp aku ksian kt ang jugak.aku bukan la mmbe yg kejam bhai.then tnggu minah senget punye mak dtg lmbt btol.smpai dh hujan.giloo.redah hujan dohh.sronok kot.pkai rain kot.peh tu suar bsah hbiss.hehe,tp mmg syok!aku nek moto sengeh2 kne hujan.muahahahaa.snot2!hehe.blek trus cal die.hemoh hemoh hemohh.

Friday, March 12

jadi diri sendiri sahaja

woahh! byk cte gua dh dgr.biarlahh.lantak lah.pe nk jd.jdlahh.COBAAN.hohoo.like u said sister,'ko tak rugi pon'haa btol2.huu~
buat taktaw jehh oke=D
dadaa~

Thursday, March 11

siot



selesai sudah pertengkaran . hee

haa,cik unte,aku taw dh bende pe yg ang suh aku tnye kt die.
siottttttt!!!!!!!!die bli D5000,bpak ah !
errggghhh!,geramnye.die suke sgt bg owg jless,bwekk =p
dh bli camera tuhh pinjam2 lahh yee muahahhaa .
mi jhanam kn hbis2 bru pulangkn blek.hahaha
jhat tak.kihkihh.erm,pape pn aku jelesssss
bweekkkkkk =p

Tuesday, March 9

i have a great day yesterday with my parents

hehe.actualy kt skola moody smpai rehat.mse mkn pn temenungg jehh smlm.then when the smile stick on my fce,i feel calm n rse mcm nk lompat2.hahaa.bodohh.tp ble blek umh die tetap sme mcm hari sblum ni.then training ptg tuh bestt!! tp memenatkanlahh.hohoo.lpas hbis training mama nk men bwling kt gm,so ikot jela.aku lapa pi mkn kt mb,then round2 kt dlm uo tuh bli yougurt la tu la ni la.mc2.tgh ade duet.biase ah.ahhaha.then trus nek ats tgk mama ngn abh men..aku tgk la ke kanan aku iaitu tmpt karok.muahahaa.aku pn tgk ah,cm rmai je.lg pn tak kan aku sorg jeh,nnt kang abg tu ckp aku syok sorg2 plak.hahaha.then mama pnggil duk tgk mama men.peh tu abh ckp ade yg stu jam 25 ringgt.haa.pelg aku ajk abh ngn mama lahh.wee~trcpai jugak aku nk karok mlpas kn tnsion aku nih.hahaa.byk gak ah ktong nyanyi.lawok dohh.kbykan lgu lame jehh.ape brng lgu bru.hahaa.tp kn2 bg aku 1 jam tak ckup ahh.muahahaa.arap2 lpas ni dpt karok lg.klau korng ajak aku forsure aku ikot.muahhahhahahhahaa.

the end
superman<3

Sunday, March 7

sayu

hati saya berdegup kencang menunggu awak
sumpah saya cakap,saya rindu awak
awak mendiamkan diri,menghilangkan diri
saya tahu awak kecil hati dengan saya
perbuatan saya yang bodoh tu
erm,tapi awak mengalahkan ......... lahh
awak membisu,merahsiakan perasaan awak dengan saya
saya tunggu awak
tunggu tunggu ..
saya perlukan awak
saya nak kongsi semua dengan awak
apa-apa sahaja yang saya rasa
saya mahu awak sahaja yang tahu
awak tahu tak?!
sejak hari itu
saya sedih sangat
hari hari hati saya berdegup kencang
saya tidak tahu apa yang saya fikirkan
setiap kali saya berbuat apa apa
saya mesti ingatkan awak
saya tengok orang sekeliling
saya teringat2 campur sdih
entahlahh..

Saturday, March 6


kdg2 hujan ni cm taw jeh prasaan kite
ermmm,tibe2 rse mcm sdihh jehh.
slalu tade pn mcm ni..
btw,hppy sgt2 td awk bg msg kt sy sblum sy maen td .
hmm,trime kseh bg sy smgt blek ari tuhh.
klau tak,tataw la pe jd.
awk mcm mne pulak hri ni?
hmm,sy gile smalam pkse awk ckp tu ckp ni.
soryy..anyway..i miss u DAMN much..
sy tataw lahh,i just follow the flow..



Friday, March 5

today,sriusly im not in the mood.im sory
guys sb lyan tak layan korng je hrini.aku pening pikir msalah aku.n sory to my bestfren jgk sb tak bgtaw ape mslah aku even u guys pakse aku.soryy again,aku xlehh nk cte.i can handle this.insyaallah.u guys just pray for me oke..hmm.wht im afraid is tomorrow..i hope i can control my emotion during game ...


all the bestt

i need you always ..

i need to know how are you today ..

i need you to be my comforter ..

i want you everyday ..

i want to see your smile ..

i want you to change my life ..

i want you to take good care of me ..


i miss your voice ..

i miss your conversation

i miss you every single day ..


i know i make mistakes ..

i know you were upset ..

i know about your feeling ..

i know you were hesitant ..


im sorry mr.right =(