nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Sunday, February 28

dengar ni ..

sukma nk dkat da nihh . jgn nk duk maen2 lg cik mimi. mcm2 yg jd skng . tok sah pening2kn kpale kmu . jgn la buat prangai yg bukan2 . rosak mainan kmu . blajar jgn lupe pulak , kmu tuh tahun ni spm taw tak ! hal-hal org tue jgn masuk cmpur dn amik taw , yg penting maen elok2 , focus dn bersemngat !
  • gold medal is gonna be mine
  • im the best
  • no lanes beat me
  • im gonna prove how good i am
  • control my emotion
  • never quit
  • never give up
  • hold on to one purpose
  • no matter what people say,do the best and prove that you are the best
  • be excellent
  • push your mind in a positive direction
  • believe that you can do it
  • make parents proud
  • who's the best ? perak ! perak ! perak !

Tuesday, February 23

gmbar terpilih untuk ditayang . huhuu

oke.mlas nk cte ape jd kt medan.tp mmg bessttttt giileee . gmbr2 ni je yg bleh aku tunjuk.huhuu.mcm2 prasaan rse kt sne.tkot,excited,feeling.hehhee.thakiu kkk mmbwa diri aku kesana.sy mnghrgainye.hehehee.

























Wednesday, February 17

nak tahu tak


bile owg jlan sorg2 kn mesti ade je nmpk cpl2 yg swet2,bmnj
e2 mcm2 lahh . owg tersenyum lebar je ble tgk diorg2 tu . bile owg rindu die , mcm biase owg tgk gmbr2 die dgr lgu ,then tbe2 die muncul . hehee . owg slalu tnye kt bb mne die , pe die bwt . hehhe . owg rindu rindu sgt kt die taw =( hmm , kn owg dh ckp insyaallah kes die abh bleh uruskn . nk tkot apenye . cubit baru taw . hee . ermm , owg nk ge dh ni , jage diri baek2 k . jnji kt owg klau nk sket2 tu mam ubt k . owg tamo die sket2 xsuke . nnt owg risauu =) lpas ni 4 hari tak contct die . rinduu nyee =(( bye2 hney . im gonna miss u evry second =((

holiday


aku selalunye tade mase langsung nk becuti sane sni ngn family.sibuk ngan bowling la study la tu la ni laa.mcm2 btoll.TAPI,sekarang raye chine ni aku ngn kkk pi ke medan !!! haa! bkan medan gopeng yee.medan indonesia.wow2!excited kot.yela aku mne la pena pi luar ngare.takat ngeri2 tu bleh ah.hee.aku pi medan 4 hari 3 mlm..tempat2 yg aku ge parapat & brastagi.wahaa.tak sabaa ni nk pi tasek gnung brapi,tasek danau toba,gunung sinatubung,shoppinggg !! . hohoo.klau pi bedue ngn awk kn syokk.ehehee.angan2 sudaa.wee~taakkkkkkk saaabbbbbaaaarrrrrr !! korng sume nk pesan pape ? hohoo . tape2 nnt aku bli tok korng sume k . dunwory be happy.hahahaa =D

ya allah slamatkn lahh perjalanan kami.lindungi lah kami dri segala bencana dan kemalngan.slamat kn la kami smpai ke destinasi dan slmatkn lahh kami dri berlaku ape2 kjdian yg tak diduga.
aminnn....

selamat tinggal untuk sementare yee bowling =D
im gonna miss u superman<3

Sunday, February 14

gile penatt wooo

10 FEBRUARY 2010
larian temasya gunung rapat.aku ni idok lee fit bebenor.mmg tak larat tp hbis kot aku lari haha.wlaupn lari2 benti.lari2benti.hahaa.lantak ahh.bwek!kaki lenguh2 woo

11 FEBRUARY 2010
i tought u were hiding from me , but nope . u were there . n u was like soooooo happy when u see me . hoho . me too hahaha =D at the same time , my head kinda dizzy thinkng about u , n wht wil hapen on next week . hmm .excidnt?hm, poor u honey , its okay evrything will be okay insyaallahh=D

12 FEBRUARY 2010
hari yg agak sdih,hm bkn agak dh mmg sdih jugak lahh.biarlah aku je yg taw k =( aku trcari2 mne ni . last2 dpt jugk pe yg aku bg kn . trime la seadenye k . bye2 . take care . im gonna miss you <3

13 FEBRUARY 2010
hari yg boleh dikatekn bertambah penat . ye ahh , ade fitness test kt msn . mcm biase mule2 amik berat,tinggi.peh tu yg lunjur tgn tuhhh.dpt 30 kot.hahaa.bangge sb sblum ni xfleksible sgt.haha.peh tu genggam yg bende ketet tuh,akku dpt 30 tgn knan,20 tn kiri.tak ckup kuat lg nih.hahah.then sit up . sit up ni bukan mcm biase yg korng buat . mule2 kaki bengkok 90 degree , ade 7 care,mule2 cecah smpai wrist,2nd cecah siku,3rd tgn kt perut,4th tgn kt dade,5th tgn kt kple,6th angkt bende jdah yg berat 2.5kg,ltk kt blakng kple then nek.last skali 5 kg plak . gilo loo.rmai yg tak lpas smpai hbiss.aku lpas.hohoo =D peh tu push up . perhhh,dlm smnit aku dpt buat 23 jehh ,mmg dh tak larat kott.then balance kaki,tak lepass siott . kaki byk lemakk ! hahaa.last sekali bip test,ape bnde nth pngglnye,lantak ah.aku tataw aku smpai level bpe.2ke 3 nth. aku bab2 lari nihh kureng skit . tp tape ini baru prmulaan.kne work hard la lpas ni k .training pn kne hard jugee.sukma nk dkat da bhaii.chayok2!......blek umah trus bsohh moto,pi mndi ge knduri,wee~mkn free.haha.blek trus tido bgun ptg cm tuhh.mndi2 pi training .makk aihh,aku training gila mampuss.lenguh kot tmbh2 sket tgn aku nihh.men pn mengong2 siall.hahaa.peh tu singgh rstorn vanggey.hahaa.pedas nk mamposs nasi wongge die dherr,xckup ayorr akuhh.prut aku kembung penuh ngn ayor jehh.hahha.dot dot.eh2,cntek gmbr tu,lpas ni bleh la capture gmbr sye pule yee,eh cpt la cal abh,nk setlle cpt ke x nihh.haishhh.haha.btw i miss you <3

Tuesday, February 9

quiz facebook

what will hapen to you this valentines day

Ahh! You're gonna have the time of your life!Love is in the air!! Your bf is waiting for the right time to give you something. Now that could mean a box of chocolates or something more. . . just be prepared! lol. Have Fun! [who is rili my bf ? haha]

what will you get this valentines day

Chocolate.You'll get yummy chocolate! [wah2 , sodapnye dpt mkn chocolate byk2 , hahaa]

what gift will you receive this valentines day

Rose.Your friends just made you special in their life by giving you a rose.[haha , yela tuhh]

will you marry the person you're with

Yes.You will definitely marry the person you are with, because he/she cares for you deeply. [the problem is who is my partner right now ? nobody la dude ]

well,sronok kn klau dpt smbut valentines day . tp as a muslim kite tak bolehh nk smbut berdose taw taw .

dia datang lagi bhai

ko ni mmg menyusahkan aku kan ! time aku dah nak baek je ngan ko , ko buat hal lagi kott ! piuuu piuu ! ohookkk ohhookkkkk . batuk , haha

ape nihh ?!

He's about to tell you the truth.

He loves you...

but can't find the right moment to say it.

Be patiant; it's coming ;)

frightenig day

when im gone
you were at there
when i came back
you were gone
=(
finally
yeayy .
awk dh balekk laa .
rinduu nyee . hohoo .
rindu rindu jehh bukan boleh buat ape pn
im just staring at you
and i couldn't do anything .
its okay lahh
its quite enough for me
i think tong
=D


Monday, February 8

actualy ade byk nk crite .
tp cm mlass lahh . hahaa
esok2 ah sembang.
daa~

Wednesday, February 3

tokau part 2

hey , hey , hey awk . actually kn kdg2 ade la nmpk jugak awk pndng sy . i can feel it dude . haha . sometimes nk je aku tgur hang , tp mcm ad magnet yg same arah tu eh ? haa tu lahh . die ptah blek . aku taw hang tak boleh nk lyan ku cm kwn2 hang yg laen kn ? kn ? kn ? . hee . taw dh taw dh . aku phm . tp en cer slow2 hang tgur2 aku ? bwt cm biase jehh . ang anggp aku ni cm awin ke fyna ke fara ke . haa . lek jehh , aku tak kesah aku leh jehh kwn2 ngn hang . tapelah . plahan2 ah . lame2 oke le tuhh . btol dok ? haa...


p/s: your apology already accpted la dude . kecinggg ~

rinduu

haa,ble ckp psal rindu korang msti pkir aku rindu kn someone kn kn ? hahaa . actualy tak pn , aku rinduuuu sgt mengedit gmbr2 . dulu bukan men lg stiap hari tak sah tgkp gmbr , prasan hbiss ahh . then dh hbis tgkp gmbr sume trus msuk pc edit truss . hahaa . gile semangat . lately asyik bz study plus penat training tade mase dh ngn sume tuhh . tp harini mcm teringin nk edit blek gmbr2 . hehee . so , ini dia . haaaa

tataw le cmne leh jd cmni , kpale otak ni yg mereke2 bukan2 . tp lntak ah . wa tak kesah pn lawa ke tak lawa ke , peduli ape aku ? hasil keje tangan aku . haa , bangge adelaa . haa kembang kempis aku sorang2 . hahaa .



bertukar kepade crite yg laen pula yee , well hari ini hari selasa hari yg aku rase mlass sgt2 nk buat keje2 yg ckgu bg kt class , siap bleh tdoo lg time mse petame , kesian kt ckgu haha . dh la aku dukk dpann , mane idoknye ckgu tak nmpk , JELASSS kot . hahaa . mintak maaf le ckgu , mengantuk gile kot pdahal smalam tdo awl leh ngntok lg kt class , plek btoll . haa . tapi , klau merayap-rayap mmg rajin GILEE kot . haha . haa , malss lahh nk sembang pasal skola nihh . jd mengntukk aku . hee . lpas blek skola trus ge old town pi mkn lapoo kot .then da hbis pi training pulakk . harini junior2 ade join skali comel2 jeh budak2 form 1 ni .huhu .then coach kitorng suh kitong ni aku,iqin,fyna n fatin ajr diong foul line dril , swing n slide . kitorng pn ajr2 la . ye ah mne tak kne ,dh lane sblah ngn diorng . tp tapelah , apela slahnye mengajor bdk bru blaja kn kn kn . mase ajr diorng tuh dh mcm jd coach pulak , wahh dasyhat tuhh . ade potensi ni tuk jd coach .haha .cer byngkn aku jd coach tok bwling . diorng msti pnggil aku cekgu mimi . ahhahaa , tak bleh blaa . tp diorng ni bgus btol . lpas cooling down , diorng ckp 'trime kseh kak,sb ajr td' peh tuh aku pn trus le mnjwab dgn muke banggenye .'haa?same2 dik =D'

bile dh hbis training,pe lg SHOPPING !! hahaa . eh,lupe nk ckp smlam aku tgk wyg 'adnan sempit' lwak ckp ang .haha.bongok btol.tp yg tak bleh blaa nye lelaki sblah aku ni mcm tade prasaan lngsung,aku tak dgr die gelak pn . mungkin urat senyum die ptus kot kn . mne la taw .ahhaa. dlm aku tgh kehkehkeh gelak aku tsentuh laki sblah aku . aku pn tkot ahh.haha.mengong btoll.ye ah aku kn gelak jnis msti nk pukul2 en.haa.lpas hbis ngok wyg pi jlan2 cri baju . tak laen tak bukan shoping le mak ngah oihh . aku pi ti:zed bli suar+belt . pi padini . woo,aku skng ngh cri beg kulit taw . msuk ah fossil , gile cntek akot beg kulit tuhh . akak tu ckp kulit kambing wuuuhhh tp harge die mmg CNTEK jugakk. 4 rtus lbih wa ckp lu . aku pn telan alior aku nih.makk aihh,dh tibe msenye ke aku pkai beg mhal2 cmni.ishh2 tak bleh jd ni .aku pn tkot nk pkai sb mhal en.so,tak jd la amik . mama pn tak kasi mhal2 sgt , lg pn aku ni jnis gasak sane sni.hbis rosak beg tu nnt.hahahaa.so lpas training td tu le aku pi trun kt parkson tgk2 beg . pi kt blahh sembonia,ade cntek,wrne chocolate . gye mmg mcm old school,tak sempoi kottt.then round2 dlu tgk mne cntek . cop2,ade yg carlo rino tuhh cntek2 woo , kulit asli punyaa. 3rtus lbihh .giloo nihh . aku round2 ngn mama ngn kkk,last2 amik yg beg sembonia tuhh.mama amik beg alain deon kkk amik sembonia gak tp wrne merah,hitam,brown belang2.cntek gak ahh.hhhaa.mmg pebat tak terhingga.nk ptus lutut aku jlan sne sni.haha.then aku ngntuk sbnrnye ni . tp...................





Monday, February 1

untuk hari ini

hari ni aku bngun dlm kul spuluhh lbih cm tu ahh,bngun2Align Centre trus mndi . sejookkk woo~ perut pn dh begendang2 , lapoo tgh mnunggu nasi lemak mama msak , hahhaa . taw x , mama msak laen dri laen . tak caye mai dtg umah rase , hehee . crfrm tambh2 haaaaaaaaa , eh ? ! ape ni aku nk cte psal laen lahh,haiyoo.




okay , well aku dapat selection sukma , yeaaaayyyyy ! ! mule2 diong amik 7 org utk nk ckupkan 10 org , lg tige sided . fifa , k.abby n jane . dlm 7 org tuhh aku leading dri smlam , num fyna , tige miera ,empat nana , lime iqin ,enam affy , tujuh as , lapan azyan . hehee . aku maen maintainn jehhh . tp oiling hari ni 36 , bapokkk . pendek gle . mmg aku maen cross ah , tu pn kne baling luar lg . masokk kot wa ckp luu . spare pn byk gak ah missnye . bodoo jehh . hohoo . pape pn tahniah pade pelatih2 sukma . yg 7 ni sume blum kompom lg dpt . diorg tgk prestasi kite mcm mne dlu . klau truk buang . gile babeng . haha . tapelahh , just focus in bwling okay cik mimi tembung . haha
___________________________________________


selamat tinggal tekanan


crite aku ngan hang dh hbiss mlm td k . at the end i noe u will realize with wht u've done im glad =) like i said , klau kite jujur ngn dri kite sndri , ngn org laen mcm mne pn , ape2 yg dtg tak kan jd halangn =D n the rest aku tanak memeningkan lg kepale otak aku ni dgn bnde2 yg mcm ni da lpas ni k . smoge bahagia k . tak payah la tension kn diri sndri dgn pkir bnde2 cm ni . kejar ape yg penting dlu k nursyamimi supardi . muaaahhhh ~