nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Tuesday, April 20

hanya tinggal sejarah

tade pape prasaan dh kt die.
cume die pnah dtg dlm hdup mi n skng jd sejarah.
n mi xbnci die sbbnye,dri die mi dpt blaja
btape pntingnya family,pntingnya hrmat+mngharigai org tua n kesabaran.
kesimpulanya tentang die hanyea tinggal sejarah

betul ke ape yang aku cakap tu ? atau pn menyakitkan hti ?
mi tanak pening2 dn die pning2...ayop,ali,abu sume tu just my friend,fullstoppp !
diorng nk ape ke diorng punye psal k..
ape diorng nk pkr or pe prasaan diorng,tht's not my problm..
klau die anggp mi bkn2,deep down inside,i will sad =(
im just ignore wht people say about me.
n i know my feeling well ..

Monday, April 19

sunday with mama







HAHAHAHAHA



rindu lagi


mlm td mi cte la kt ma ngn abh yg mi fb ngn pipahh . tbe2 je cm nk nanges . tataw lah np . mybe pipah ckp cmni kot 'kim slm kt sume eh..traing hard..tc..ly mi..Mish u..' mungkin lahh.tbe2 mi tringt la dulu2 kite bdue jeh sne sni.tak sronok la pipah tade skng.tade spe da nk bwt lawak2 sume.rindu sgt lahh.tataw ah apesal emo sgt mlm nihh..ngade2 je kot.tp mi ckp mmg bosan sgt skng nihh . entah laa pipahh , susah la bdk2 skng nihhh . mi tade tmpt nk ngadu skng nihh . dulu pipah yg mi slalu ngadu . skng pipah dh jauhhhh . tade da nk ngadu2 . pape pn jge diri kt sne yee . nnt kite kuar la same2 eh . mi rindu pipah sgt2 ='(

i mishh you <3


Sunday, April 18

kenapa ???


kenape kite selalu tak fikir panjang dengan ape yang kite buat . kite sedar bende tu salah , tp kite truskn niat kite tu . ape nihh ? jangan bagi perasaan mngawal diri kite lahh .



kenape org perlu mengata psal kite ? klau tak puas hti terang2 la ckp , tak pyh nk menalam muke lahhh . menyampah rasenye .



KENAPA !!


cinta


cintakamu cinta terhadap dia. Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan berdegup kencang.Di hadapan orang yang kita cinta, musim sentiasa berbunga-bunga.Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta, kita akan kaku.Di depan orang yang kita cinta, kita menjadi malu. Saat kau MENCINTAI seseorang, kau akan melakukan apapun untuk kebahagiaannya walaupun kau harus mengorbankan jiwamu.Saat kau MENCINTAI seseorang dan berada di sisinya maka kau akan menggenggam erat tangannya...CINTA adalah saat ia menangis dan kau akan membiarkannya menangis di bahumu sambil berkata, "Mari kita selesaikan masalah ini bersama-sama."CINTA adalah saat kau melihatnya kau akan berkata, "Buatku dia adalah anugerah terindah yang pernah Tuhan berikan padaku.."Pada saat orang yang kau CINTAi menyakitimu, kau akan berkata, Tak apa dia hanya tak tau apa yang dia lakukan."Pada saat kau CINTA padanya, kau akan selalu MENANTINYA dengan setia dan tulus...CINTA adalah kau akan menemaninya tak kira bagaimanapun keadaanmu ketika itu.CINTA adalah hal yang memberi dengan rela.CINTA di tujukan kepada seseorang yg kita selalu ingat dan mimpi.. Tanpanya kita akan rasa sunyi dan kita cintakan sepenuh jiwa dengan hati yg ikhlas kepadanya walaupun dia buat tak tau je.

sayangnya





tiba-tiba rindu ngan korang . sangat-sangat rindu . lame dah tak hangout same2 kan . skang pn masing-masing dah asing-asing . phm2 sndri la eh . kite dah 6 tahun brsame . skng dah nmpk masing2 bwat hal . tataw lah bile besar nnt mcm mne kan . yes,aku sndri pn ngaku aku pn bwat hal sndri..kite skali same2 pn dgn bwling ngn skola jehh.nnt kite dh xskolah?mcm mne pulak?klau tbe2 kite dah stop bowling pulak mcm mne ? klau tak,tade nk jmpe2 klau kite tak solh+bowlng kan . tapelah . nnt one day aku taw kite akn skali sme2 mcm dulu . even our parent ade yg xbrape nk ngam . tp kite tade msalh kn .. ='(

Saturday, April 17

haihh , ape nihh . tak phm lahh . aku tanak diserang oleh penyamun2 yg aku tak kenal tuhh . klau btol la ape bdk tu ckp , kesian kt penyamun tu . aku mcm diperbodohkan . aku tanak buat mcm tuhh . aku tanak .......

Sunday, April 11

HALO ! HALO ! HALO !

hai hai haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . salam kpd blog tersyg . sory la lme tak on . bz skit la ngn training skng . penat sgt2,tak sempat nk bukak pc.okay lahh . nk bgtaw satu bende nihh .

PERANG KU BERAKHIR DENGAN KEMENANGAN !!
*tidak ku sangka kan aku menang


single - naib johan
master - JOHAN ~
______________________________________________
PERANG DI NEGERI ASING SANGAT MEMBENGONGKAN !

*melalaikan,tidak fikir sblum brbuat dmikian


sampai di banglo meeting2 jap.then dpt elaun mkn skitt.ewahh

baju megenta magenta yeay ~

two is better than one . hahaa

cik fara ashyqin haa. tu diaa

MYDIN hoho ~

dpat msuk semi final jeww~

3 org je bowlers perak yg dpt top8 . tape2,nxt curcuit bg rmai skit

sampai daa.haaa~

MALAS NAK CERITA PANJANG . HAHA

Thursday, April 1

tidak memuaskan

perang semalam tak memuaskan .
aku fight fight fight fight fight fight this war .
tapi banyak halangan nya .
hari ini sambung perang semalam .
aku MESTI all out .
jangan fikir bende lain .
target mesti la tepat .
mental kena kasi kuat ma .
lawan dengan mesin tu .
dia bukanye taw ape pun kn .
tembakkkk je dia .
good luck !