nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, November 27

i hate when im happy

sebab akhirnye aku trime sdih !

dye silap

smua tpulang pada takdir

usaha

n doa

bkn harapan smata2

jdoh hnya hrapan

jka kita nk

kita usaha

dtmbh dgn doa

pluang akan sntiasa ada

itu jnji Tuhan

ok mi

ingt kata2 org

utk pnglaman akn dtg

ia xdtg bgolek

huh

anggap la khdiran org

sbgai

pnyeri hari muram mi

kan

hikhikhik

k lah

dah pagi

solat subuh dulu

tmbh kbrkatan hidup

papepn

doa org

ttp bsama dye

jga dri taw








Sunday, November 21

finished


***
semalam sentuh , hari ni hayati , dan hari ni juga habis

***

Saturday, November 20

WELCOME
dah berabuk blog ni

http://mimijoyo.blogspot.com/


Friday, November 19

pejam celik pejam celik


pejam celik pejam celik dah last day sekolah

well, banyak gile ! memory kat sekolahh
im gonna miss school after this

pejam celik pejam celik 3 hari lagi nak SPM
penentu mase depan sume nih .
kene siapkan segala peralatan senjata anda semua !


selamat tinggal sekolah dan selamat datang 'SPM'


let's gila gila woo

hei semua ! taw tak hari ni hari 'muncung' sedunia . ape lagi ! mari bermuncung muncung

adam : arghhhhh ! otomen tak boleh kalah !!!
cimi : raksase menang woo ~


wahai adik adik serata dunia , kecik kecik jangan mandai mandai duk cover2 macho pulak ! getikkkk mak nyahhh nengoknye huh !


Wednesday, November 17

today :)


superman vs ultraman



to : muslim's

SELAMAT HARI RAYA AIDILAHDA !
moh kite moh nengok kerbou lembu sume kne sembelih . hoho .

__________________________________________________

well,nk share la skit pasal ape yang jadi depan mate tadi pagi .
exited gile tadi nak nengok lembu !! 4 ekor kene sembelih kat tempat aku ni haa .
teringin ohh nk sembelih . haha . u wish !
okay , act bukan ni yg nak sharenye . cume tdi tgk org yg duk pgg lembu tu , yang ikat 'BANGLA' bedainye . come on la mna org islam melayu tak buat ka ?? bangla kot . nasib bek yang sembelih tu islam . ape daaaa ~


Tuesday, November 16

class of violet

mempersembahkan

five K two two thousand and ten
______________________________________________

staring......

wan unta and mimi supardi

wan capang

class clown - ashran and paan

girls - farah , hasywa and raja

runner olahraga - linda :)

queen of bowling - fyna and mimi

neighbourhood - atoi toya [left]

assistant monitor - dieba aka ikan

without teacher we never be like this

struggle for examination . dont play play ahh

sometimes , it just too boring sitting in class

faking made our self maddest !

they made our class noisy

pretend like being a strict teacher

bully is fun !

what the heck ?! bring phone from home ? yess , that's our job :)

our class like a HELL !

he's the one the buncit's boy in this class

lizard and vandalisme is everywhere in our class

sometimes , we wish we could be an ultraman . so that we can safe everybody who down trodden and pathetic at school !

having fun in class like we are at kinder garden

we can't stop laughing in this 5k2 class

hand made by farez ayem

our signature <3
__________________________________

mimi+
fyna+
iqin+
fasrah+
awin+
farah+
raja+
hasywa+
zahirah+
dieba+
intan+
linda+
armeb+
nisa+
juan+
farez+
adam+
man+
capang+
unte+
ashran+
paan+
abi+
fitri+
epoy+
walid+
akramin+
aiman+
amad+
zaki+
iqbal+
nazrin+
amin+
asrul+
haziq+
fairuz+
aimanfaiq+
rusydi+
epoi+
munaim+


SPM CANDIDATE'S
BEST OF LUCK EVERYBODY !!

SCHOOL ARE FOR HAVING FUN !!


THE END




currently memerlukan sagala kata kata semangat yang boleh bantu diri aku terus hidup dengan jayanya . self confident hilang ! arghh !

Sunday, November 14

sunday morning

what a nice bright Sunday morning today :) well , i've got nightmare last night . it just confusing me and made me realize how bad i am , betray people behind their back . i don't know how to say it . i'm speechless and kinky right now . it may disturbing my studies . arghhh ! why now ??!!!
well,i need more little privacy and dont bother me !




Friday, November 12

sempurna


baik,aku tak taw macam mane nak cakap ...
cume lagu ni yang boleh bantu untuk terangkan ape yang aku fikirkan

cinta sempurna-yuna

Aku manusia lemah
Selalu terjatuh
Berbeda aku dari mu
Kau berdiri teguh

Aku serba tiada
Aku kekurangan
Dan bila kau tiba
Aku hilang dari kewujudan

Sempurnanya sifatmu
Tulusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesabaranmu

Lepaskanlah diriku
Kerna aku tak mampu tuk menanggung
Cinta sempurna
Darimu...
Darimu...

Bukan aku tak pernah
Mengerti dirimu
Ku sanjung setiap kata cinta
Kau berikan aku

Hilangkan rasa itu
Akhirkan semua
Dan bila kau sedar
Aku hilang dari kewujudan

Sempurna sifatnyamu
Tulusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesabaranmu

Lepaskanlah diriku
Kerna aku tak mampu tuk menanggung
Cinta sempurna
Darimu...
Darimu...

harap maklum :'(


seronok sangat ke

memandangkan sekolah pun nak habis,guru klas pun cadang le nk begambor ngan ank ank buah nye yang nakal lagi gile semua ni . hehe . memang lenguh aku duk senyum gelak sume ngan diorang sume nih . hehe . ni la beberape rupe exciated yang berape hari lagi nak amik ujian BESAR ni . HAHA,ape ape pun , maaf yee yang tak hadir tu . hehe .




abang-abang sukan gagah lagi gile





sikit2sikit sudahh !

pretending is hurt :')

terasa seperti batu besar yang jatuh dari langit
menghempap kepala aku yang serba kecil
sepertinya bagai ada benda yang lebih tajam dari pisau
mana nak cari penawar ??

you must STRONG ! you must through it either hard or easy . siape yang nak tolong kite hadapi kalau bukan diri kite sendiri . kadang2 'berpure pure' ni menyakitkan . yes, siape yang tak pernah pure2 kan . well,aku tak tahu ape sebenarnye aku rase skrang ni . it just not in the mood lately . dengan semue ketawa besar,kecil even sempit pun sebaliknya bukan ketawa cume 'pretend' . lebih bagus pretend dari merisaukan orang jeh kan . tapi pretend menyakitkan aku .kadang2 tanpa pretend aku bukan budak yang selalu ketawa besar 'HAHAHA' tapi ketawa ni baik untuk kesihatan , so i keep doing that :)

my life is not perfect yet . idk how to say it . friends ? family ? *silent* -_-'


to anyone who often pretending , just keep pretend so that everybody know that you guys are okay even its not . keep smiling :)



Thursday, November 11

please :(

please , mimi taknak , jangan Pakse mimi okay . mimi taw bagus tuk mimi . tapi takde care laen ke yang boleh mimi accept ?

Tuesday, November 9

ice cream ^_^


sedapnye orang belanje ice cream harini ;)
nyum nyumm ^_^

Count on me :)


dedicate to all my friends :)
enjoyy

mukabuku

okay . facebook boleh buat gaduh . betul kan -_-'
tiap kali friends , gf+bf korang update status ke photo ke note's ke
mule la nak terase , pissed off sume ade kan

okay sekarang aku curious with all his updates
honestly curiosss gila [o_O]

Sunday, November 7

bottom of my list


well , sekarang aku sedar kau di dasar senarai aku . bukan sesiape yang alihkan , bukan juga aku but you slowly move at the bottom of the jugle please , think wisely before you do something ridiculous it makes you suffer for whole your life and one thing , can you appriciate all the things you got ? it is not that hard as you think the key is you just say 'THANK YOU' there is no need to judge anybody before you look up your self in front the mirror nobody's perfect . just be your self acting like you were perfect doesn't make your life happy your life gonna full of suffering dont think people around you are not good enough they just wanna help you become a good person maaf,aku cume dah TAWAR hati dekat dengan kau i feel like you are stranger to me hope you are happy with your family , friends and life and i wish one day you gonna realize our present are mean to you and you regret for it :) i love you <3


Saturday, November 6

introducing me

hello :)
saya SYAMIMI SUPARDI
saya baik , saya juga jahat
saya sopan , saya juga kurang ajar
saya lembut , saya juga ganas
saya PEMALU , saya juga tak tahu malu
saya pandai , saya juga bodoh
saya cantik , saya juga HODOH
saya TINGGI , saya juga rendah
saya kurus , saya juga gemok

saya pemurah , saya juga KEDEKUT
saya peramah , tapi saya SOMBONGGG
saya periang , hakikatnya saya penyedih
saya kuat makan , saya diet

sudah lah , cukup kenal la kan saya siapa :)
accept people as who they are :)

go spoil the ending


in these eyes more than words more than anything that i've spoken
as the skies turned gray my heart's just about to crack open , so the story goes
there's something you should know before i walk away and i blow the ending
<3


Friday, November 5

seventeen 17 !

cukup lah nak berdrama dan bersuka suki berlagak macam dah habis sekolah !


dahh.......................................
aku mahu berjuang habisan . 17 hari lagi untuk bersedia :)
selamat maju jaya mimimo :)

selamat pagi semua penjaga hati :)



aku LENA malam tadi seperti kucing ni
tidur dengan melodi indah
seperti ada yang menjaga tidur aku :)
no more nightmare
but sweet dream <3
bila mata terbuka
terus aku senyum sendirinya
SELAMAT PAGI :)


bedtime story for deepavali night ;)


dia save ditempat tinggalnya,

cume dia cari tempat tinggal untuk hatinya,

dia cari punya cari punya cari,

dia jumpaaaa,

dia jumpaaa !!!!!!

dia lompatt !!!

dia ckp !

I FOUNDDDD IT !!!!

tapi dia cuba ketukk

dia ketukkk lagi,

lamaaa di ketukk,

naik merah tangan dia ketukkk,

tapi tiada siapa buka (T.T)

dia tak putus asa ketukkkkk,

mana tau hati tuu terbuka,

tpi belum lagi, ,

dan sekarang dia masih terus mengetuk

sambil menangis

sambil ketawa

sembil gembira

sambil duka

dia masih ketuk

dengan harapan

ada yang sudi membuka

to be continue :) selamat malam semua <3

Thursday, November 4

dude !

wan unta ku a.k.a ezuan husaini bin rosli ;)
you are the most understanding,caring person who i meet . you also has a good sense of humour :) i didn't expect your opinion , your favourite , your dislike are same with me . haha . ini yang dikatakan KEBETULAN , kan ? hehe . well well , im gonna miss your voice , your laugh , your MATAsepet , your HAIR . everything lah after the HUGE exam finish . i know you gonna miss me too right . hehehe . i'll never forget all the great day even awful day . you are mine :)) i love yaaa ! muah muahh !


dikala hutan masih subur

dikala hutan sudah ketiadaan pokok pokok

ONE DAY ;)


belajar , mengajar , diajar , kurang ajar !!

hari ni study study time with zharip+efan+akil+wunny
cadangnye nak study kat librbry tun razak kat ipoh sane tuhhh , tapi kate zharip FULL,so study di rumah zharip sajeee .actually ade ramai lagi yg spttnye ade , cume aku ngn wunny cm segan sebab ramai sangat laki dah la kite due je the only girl dalam rumah tu . pape jadi kang bru taw . haha .
zharip kawan ku a.k.a yob ! bhaha , sory derr . dulu lu tak camni en . bgus betul . memang ade hikmah ang tukar pi teknik sane en . im proud of you dude :)) dulu aku kutuk kutuk ang . sekarang ang pulak yang lebih dari kite kan wunny . haha :)
duk study study , our tummy suddenly sing a song . bhahha . plan plan domino's pizza yang kami tuju , nyum nyummmm , sedap hingga menjilat kaki . haiyoo ? bhaha . annoying gila mase otw pegi n otw blek , lawak cakap ang depa nihhh . yang GILA nye cik wunny ni lpas mkn pizza boleh pulak ngidam ayamas sebelahh , aduhhh ! sudah sudah le makan tu cik wunny ! hahaa . bile balek duk wakaf zharif if im not mistaken lah yee . ape bende ntah name kejadah tu . duk lepak2 hayati angin yang lalu lalang , duk hayati aku tibe tibe nampak JEBONN ! haha , comel die lari lari . masa pun cm dah lewattt jehh . chow dulu derr . bhahaa seronok jugak la bergelak tawa riang ria ngan depa nihhh . rindu lame tak lepaking skali kan . ngeee :D




the end :)