nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, February 19

FRIENDS FOREVER

~ZHARIP~

jam berbunyi 'tit-tit-tit-tit'

mimi : fyna da pkul 1,lg 50 mnit je T.T
fyna : zharip lg 50 mnit jea.sdihnyee.
mimi : [berbisik]fyna2!jum ar tulis ppe bg kt zharip
fyna : jum2,aku ade krtas wane kecik2 tue
mimi : fyna,ang tulis ar ppe kt die hee~

tertulis seperti ini
sikit dah la yer

[time tue zharip ngah tdoo]

die tataw yg ktorng tulis nk bg die,xpi rsenye die taw wee~. stiap sorg bg die krtas.aku+fyna+iqin+nisa.dlam tgh sedap tulis tbe2 mcm2 idea
kuar.tulis je la.mmg byk sorng 6 7 krts kot.kecik jela yer.

'TERIMA KASIH CIKGU'

alaa nk balek daa.sedihnye
'weh2 cpt satu dua tige !
krtas2 tue pn dh terbng ke tgn zharip
kluar ar ktorng dri klass

dlm tgh otw kuar klass zharip ckp
'weh korng blaja elok-elok'
pacat pn ckp kt aku
'mimi!blaja rjin2'

mule2 aku stedy jer.bile tgk fyna die da begenang air mate die.
ala sian fyna.aku ckp la 'ala bknye die xblek pn,msti balek arh'
aduiihh fyna ni come on !kuat skit.last2 ble aku tgk fyna nangis aku pn msuk skali prtndingan nangis ni.wahhaha.'dh la fyna aku sensitif ni!xbleh ar'aku ngn fyna pn nngis dlm gelak2.lwak kot.sedih jee.sape la nk wt lwak kt klas wei.xde org da lpas ni.rmai kot da bla.

to;zharif b isa

*bedikari la kt sne tue yee
*cri kwn yg elok2
*tke care
*ang lupe je ktorg tamo kwn !
*chill bai !
____________________________________________________________
~EFAN~

tgh aku syok mkn mlm kt luar tibe2 hndphne ksygan aku ni bunyi.ade msg msuk dn tertulis
"weh.ak dpt msk teknik.23 pegi.bile ang nk blnje mkn?hee"rupe2nye efan daa."klu ak jmpe ang ak blnje la yee.wahh bgos ar tahniah2!jgn lpe ak plak kt sne wei.srius bosan gle klu korng da bla.jge dri leklok we.blaja rjin2 taw.sdihnyee"adduuiihhh ni lg sorg bwt aku sdih.then efan rply "27 ari bln ak blk.bleh blnje.hee.wei krim slam kt fyna ngn farah taw"T.T jgn wt ayt sdih dowh.menangis aku kang.wahaha.bdk kcik la sgt yee?
weh efan ! ang brubh la wei belum trlmbt lg.ni kire bgos ar ang dpt.lpas ang pndah ni xdela org yg ang nk kcau da yee?slalunye bsing sne.bsing sni.haiyaa!

to ;efan b [lupe ar nme bpk die]

*ang pn sme gk kne rjin2 skit blaja tuh
*jgn nk mlas2 je taw
*jgn asyk nk kcau org je!
*duk asrama jd bdk baek yee


____________________________________________________________
~AMAD~
amad.ang sba dlu eh.jgn tggl ktorg lg.xde spe nk tman daa.hidup bsikal weh !!
sba taw2.hee~
jgn maree !
____________________________________________________________
~ SAHABAT ~
*jgn lupe org2 kt sni
*lwak geli2 korng tue ktorng ingt
*jgn lupe kwn plak yee
*blaja la btol2.jgn MALAS !
*hbis f5 je ak taw korng da bjye wei
*jnji kt diri korng 2 yg korng msti berubah
*jdi plajar cemerlang ye!
*dh blek blnje aku !wee~
*mintak maap ar klu aku ad wt ang sdih ke trse ke.
0-0 la ye.
*kembang hidung skit 00
*HUNG-HING !
*suka-duka
*susah-senang
*glaktawa
*nyanyi skit
*alamk rndu ar korng !
*korg ar bestfrnd ktorng
*korng the best
_________________________________________________________
~KAWAN
kata maMA,KAWAN tu ibarat lebah,habis madu sepah dibuang.......kata abah,KAWAN tuumpama bunga ros,dipandang cantik dipegangsakit.....kata atuk,KAWAN tu seperti airterus mengalir.....kata nenek,KAWAN tu bak bulandipuja dan disanjung tp nun jauhdisana....kate sedare,kawan tu mcm makanan,kawan makan kawan!!kata abang,KAWAN tu seperti lembumengikut saje ape dikata........kata kakak,KAWAN tu tak ubah macamdurianbau je busuk tp sedap dimakan....kata adik,KAWAN tu macam biskutsekejap ade sekejap takde.......kata aku,kawan tu tak kisahlah camner..walaupun dia IBARATLEBAH, UMPAMA BUNGAROS, SEPERTI AIR, BAKBULAN, SEPERTILEMBU, TAK UBAH MACAMDURIAN&MACAMBISKUT!!!dia tetap kawan...tau tak sebab ape???sekali aku dah kawan ngan diaselamanye dia ttp kawan aku...itu cara aku berkawan..!!walaupun kita mempunyai kekasih, tapi teman tetap paling setia.walaupun kita punyai harta yg banyak,teman tetap paling berharga.

2 comments:

Sheera Evol said...

emm sedih aku bace ..
tape ar t da besa kite jupe arrrrr kn kn
aku pun dah mau pindah adoi

Hazatul Nabila said...

cik mimi,anda di tag!!!!!!!