nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, February 13

without planning

..situasi di cluster school
PART 1
[kegelutan di siang hari]
habis sudah perlantikan yg xde kne mengene ngn aku pagi xdi tbe2 suh join skali kt dewan.dah la pnas tmbh lg kipas rosak plak dlm tue.mmg betmbah kepanasan aku nih !
xpi ade perjumpaan bdk bowling plak .ckgu kte name yg dipanggil sile ddk blah knan yer.iqin ngan fyna sudah di pnggil.name ku bile pulak?dengan kuatnye ckgu mmanggil name aku.yeay ! akhirnya nameku dpangggil jua ! blablablablablabla[ckgu pnggl nme yg laen]
Dialog
guru : name2 yg dpanggil sbentar xdi adalah murid2 yg
akan pergi ke curcuit peneng pada 19 februari
sehingga 22 februari.
murid-murid : yes !!
guru : anda semua akan disponser ke curcuit peneng
dan elaun makan mungkin akan disponser juga
murid-murid : yeay2 ! save duit aku
guru : pada hari isnin minggu dpan semua yg pegi ke curcuit peneng
wajib hadir ke skolah sb ckgu nk bg kamu sume
surat kebenaran ibu bapa.paham?!
murid-murid : phm !ala,baru ingat xnk dtg wahhaha
guru : baik,kamu sume boleh bersurai
murid-murid : wee~~xsbar nye aku!
TAMAT
PART 2
[menjiwai hati yg tersorok]
setiap langkah ku ke pintu masuk kelas sekilas pantas senyumanya menusuk kalbu ku !
oh tidak ! bibir ku tanpa berfikir terus membalas senyumanya !
aku bukan dilamun cinta . aku cuma mengutip ciri2 yg tersorok di merata-rata .
jgn kamu semua berfikir lean dari yg laen yahh.
aku mencari kebebasan dalam diri yg diselimuti dosa dunia .
terlepas dari kepompong lipatan duka dan mencari nafas yang segar dan indah .
PART 3
[perut berdansa]
melangkah sje dri pintu kluar kelas . ckgu bm yg aku tataw name die ape pn aku tataw menunjukkan produk2 yg kite kne boikot utk slmatkan GAZA . alamak ! aku gune pncuci yg palestin bwat ! garnier , damn ! ishh prot dh lapa nih .
pertengkaran dgn awek cun bermula di tangge.fyna yg mule kn.'xdi aku nmpak awek cun naek basikal'awin membalas dgn penuh semangat dan kuat gile smpai bergeme kt tangge tue 'aih.mcm perli aku je ?'tibe2 kedengaran suara yg berbisik 'ishh.adeke perempuan ckp ksar2 mcm 2?'sekali pintas menoleh belakang,ustazah rupanya.aku+fyna+iqin terus kehadapn lari dari ustazah supaya tidak dketahui ustazah.setapak aku kt kantin trus tgk ape yg ade.nsi ayam!!sdapnye ! keluarlah duit dari poket baju baru aku ni . dgn semngt aku nk beli nsi aym tibe2 makcik 2 ckp ayan dh hbis ?! haiyyaaak!!
melepas rasa keenakan nasi aym skolah.bli la teh ais jer.
wany dan lya memenuhi citarasanya[diorg dpt beli nasi ayam dowh !]dgn gediknye aku minx wany ngn lya ckit pn jadi la.lapa wooaaahh!!mari pergi ke koperasi.
nk jeli kelape stu !
PART 4
[pelajaran tue penting]
zzuupppp!sampai juga aku ke klas yg kne melalui tangge yg tinggi.bwat la exculator !sng skit.kemas buku2 yg nk dibawa ke rumah.cup2 weh ! jom ar trun . alamak ! sikumbang berada disitu :D terpesona aku dgn senyuman kau whai kumbang !
fyna cpt duk bwah kipas ! fuhh kepanasan tahap gaban melanda di lab science.
today we learn about the human brain !
blablablablablablablablablblablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabl
ablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla.[belajar dgn cnfident siot]
kkkkkkkkkkkrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiinggggggggg!!
thankyou teacher !!!!!
alahai sikumbang berada ditepi ku ! aissshh !
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
getik la weh mimi oiiihhh!
PART 5
[menunggu mu di sana]
tungu,tunggu punye tunggu lame sgt menunggunye
bersendirian la aku yg ditemani buku yg aku pgg dan beg aku yg dpnuhi buku2 juga .
stgah jam kemudian akhirnya dtg jua enkau whai abah tersyg!
lame taw mimi tunggu.pnas 2 !
..berakhir lah situasi ini

5 comments:

mimi said...

sikumbang ! aku suka kau senyum !

~*PuTeRi^HaiFaNuRi*~ said...

follow my blog back kayh!! :)

afy said...

sape itu si kumbang..??

jeng3 x)

NIMI♥ Co. said...

hei budak chumel!!
anda ditagged

mimi said...

afy tidak perlu taw .
hanya spisis kaw juga


wee~