nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Sunday, March 8

congratulation !

setelah beberape pin aku ketinggalan dgn num 8.aku berase hampe & kcewe dgn tgn yg melontarkan bola ke lane 60 kaki panjangnye.aku bukan lah bergye pn maen bowling nih.aku cume baling je cmne aku bling.hee.setelah aku training hari2 di ampang superbowl ipoh sampai lenguh2 stu bdn aku,akhirnya brjye jgak aku menebus kekalahan bulan lpas di seberang perai,peneng.
di sirkit perak,pusingan pertame mmg aku tkjot aku leading . sbb mule2 aku num9 hbis maen aku trus blah ge mkn.lapa kot.tibe2 mama call ckp aku leading.wwahaha.xsangke.num 2 bze ngn aku 1 pin je kot.jnis sume dkat2 kot.haha.k fine aku rilex jeaa.
dipusingn kedue dimna mereka memilih 8 org finalist utk ke final btol2.aku pn maen la 6game dgn bdn yg letih2 sbb dri pg duk bowling jee.aduhh.nsb bek la xmnggedik2 kt sne sni .pnat la jdinye.k.aku jge kementenan gme aku.dah men,aku leading jgk.fifah num 2.
so,leader ngn 1st runner up tnggu utk menanti kehadiran antare num 3,4,5,6,7,8 ..so,fifah fight ngn shamira from kl n i fight ngan siti fairuz from selangor.fifah ngn aku pn mng lah.
jadi,nursyamimi binti supardi bertemu dgn syaidatu afifah bt badrul hamidi .. jika mahukan kemenangn ini,seharusnya melalui beberapa peraturan.carenye kire mcm maen bdminton arh.kne mng due kali bru mng.1st game fifah mng,2nd game aku mng.dan,dan 3rd game aku hanye menang dgn beberape pin shaja.syukur ke hadrat ilahi kerana memberi kmngan kpada ku ini.amin .
hadiah nye adalah milo tin besar+goldmedal+rm300

3 comments:

hari-hari BINTANG said...

congrat! take care for now.

mimi said...

thx .yar i will

hari-hari BINTANG said...

birthday i nk presnt.jng lupe?u on9 kew?