nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Sunday, August 16

friday

aku ngan wan plan stu bende..wan kate nk kait mmpelam kt bwah 2.aku pun terliur la sb mengidam cicah ngn kuah rojak.aku ckp kt wan esok aku bwak kuah rojak kite cicah rmai2.haa!perfect idea!.then petang 2 ge jj,abh ngn mama nk training ,kt parade lane dh full.dlam abh ngn mama ngah training aku jlan sorng2 kt bwah,tgk ape yg menarik.terjumpe la sweater murah la jugak.ade wne kunin taek,biru xbrape nk pekat,maroon,itam,hijau askar,yg laen xingt.aku pn ge ah try kt fitting room pas2 syok sorg kt dlm 2 tgkp gmbr



pas2 aku kuar mcm xnk bli plak,aku ltak balek,ge jlan2 lg tgk teddy bear,hee.comel sgt teringin nk org bg.hahhaa.xmalu.aku pnt jln2 duk jap kt dpn MANGO,then ade untie cina tue mkn ice krim mcd dgn tibe2 duk sblah aku,sblum 2 die dduk blah sne tbe2 jeh duk sblah aku,muke die menggerunkan aku,sdapnye ice krim die 2,dh la aku pose,mengong btol.lpas penat aku jlan sne sni,mcm nk ge imax,xpi tgk2 abh ngn mama dh hbis maen,abh ngh ajar bos mama kot aku ge ar kt luar,duk sorg2 kt rooftop,tbe2 aku nmpak krete fav aku wrne kuning,apelagi aku ge kt krete 2,dgn xmalunye aku tgkp gmbr krete 2,ni hah

aku rse aku pn dh mcm org gile time 2.jln sorg,tgkp gmbr sorg.beron jeh.then aku trus ge alley blek,abh xhbes ajr lg.aku cpt2 trun bah ke tmpat xdi,tbe2 cm nk sweater 2.aku amik cpt2 ge byar.hahaa.naek je exculator mcm ade dgr org pnggil.'adek2' hahha.rupenya mama daa.aku pn byar lt ticket parking.hampeh btol aku gne j kad die kte invalid.pejadahnye aku bru bwt.then terpkse la aku kuarkn seringgt aku.haa.jam bru kul 6.30 lmbt lg nk buke posenye.finaly hbis jugak gnti pose aku.lpas ni bleh mkn byk2 lg bg gemuk.hahhaa.aku cm nk mkn bubur kt hot spring.urhh,sdap dohh.sblum dduk kt mje aku ngn mama ge kdai buah.mama kte esk bwk la jmbu.aku pn on jeh.mama bli 6 ke 7 biji ntah.then mama amik sengkuang.sdapnye.muahaha.aku suh mama bli limau bali,lame xmkan.taw xbpe harge sume..haa,murah jea.10 ringgt semuanya.murah kn2.hee.then aku ngn mama ge kt abh,order la blablablaa.mama order taufo bkar,aku tringt kt jhor mkn taufo bkar,perhhh.sdap siot,garing,pedas.uurrhh.nk ge jhor blek !cpt la kul 7.35..hahaa.akhirnya.sjuk dh bbur aku.kenyang siot.balek2 jeh aku tade mood,teringt mse kejadian lpas blek skola.sdih aku dibuatnya.aku terdiam sja.hmm.

No comments: