nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, September 12

09 september 09

happy birthday

ezuan husaini bin rosli

muahahaa,sory ah aku xwish ah lpas kul 12.xpi smpai skola aku nmpk ang trus nyanyi kt ang.muahahhaa.so,aku xbli ppe tuk ang la.sory yee.xpi aku cm tpkir nk bg kad JER kt ang.kebetulan pulek mlm 2 aku nk buke pose ngn fyna,iqin,fifah kt jonny's kt jj.bleh ah sinngh jap tgk2 kad.duh~aku tataw nk plih yg mne.byk sgt ah,then iqin ade tunjuk stu kad ni . comel la jugak.depan gmbr cartoon budk2 kecik,then tulis all of us,kad 2 pnjng melentang.aku mlas pilih2,then aku amik je la tue.smpai rumah aku x tulis ppe pn.ingt nk upload gmbr2 xdi.xpi aku tido trus hahaa.so,aku bwak kad 2 ge skola.aku plan tulis sndri punye tuk bg kt wan,then tulis lah bg penuh kad 2.comel2 sgt.hahaa.yg penting org lidi yg aku reke 2.huu~

___________________________________________________

care kitorg bg kt die ni laen mcm skit.slalu korng bg cm 2 je kn.cm nah happy birthday.hahaa.xsyok ah.kitong plan cm ni.time rehat die msti kuar jmpe org ksygngn die en,then kad 2 ktorng letak kt beg die,then aku ngn iqin drop2 die,die msti pnas je en,fyna dh melayang ke amin.adeh,xckup org nk drop die.pas2 loceng pn dh bunyi.aku kuar kelas jap tgk wan kt ne,sje je nk drop2 die.then,die trun tngge fyna pulak naek,pas 2 ade ke fyna ge haii wann!aduyai xjd plan aku.pas2 aku ckp kt fyna slow2 drop ah die.pas2 fyna pegi tolak die.lu pehal.muaahahha.apedaa.pas 2 fyna nek ,aku,iqin,fyna duk depan smbng2 jap sementare wan xnek lg.pas2 fyna ckp,weh,ksian wan kite wan cm 2.then iqin menyampok 'biar ah die'hahaa.tbe2 die msuk klas kite 3 drop die lg.pas2 aku pnggil die wan2,sini jap.pas2 ktorng 3 ge kt tempt die aku dan2 ah sje ckp nk pinjam buku bi ,pas2 die bg.adehh.xkn xnmpk.pas2 fyna palk aku nk pinjam bku svik.pas2 die bg.hahaa.dlm hti aku ni ckp menggong xkn xnmpk dey!.pas2 fyna geram trus amik.ni haa lahh!aduihh!pas2 wan pun'ohhh!hahaha'

____________________________________________________

then ktorng dduk suh die bace bg ktorng dgr.pas2 idk,die asyik ckp'weh,time kasih ah,time kkasih'adeh die ni aku kecepuk kang bru taw.hahahaa.k ah.daa~

_______________________________________________________

may god bless you

our friendship never end

take care your self

wan+shasha=4ever








No comments: