nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, September 17

boring gilee siot




haa.well,kite sume taw esok hari jumaat krajaan bg cuti untuk sume.bdk2 asrama sronok ah dpt blek awal,ptg xdi,melompat2 ble bleh balek.yelaa rindu kt family kn,tmbah2 lg nk raye msti xsabar btol en?bgus la korng blek jumpe parents sume.huu~papae pn hati2 yee.
_________________________________

mase petame bm,uhh mlas nk blaja,aku sorg2 duk blakng,iqin ge duk dpan,fyna pulak x dtg.hmm,then untee dtg.aku tnjuk la bnde yg die suh aku bwat 2.huu~your wlcome untee.hari ni aku tlong ang,esok2 ang plak tlong aku yee..
_________________________________

mak datok,time rehat,lpas rehat.mmg aku tataw nk ge mne,aku lalu dpan klas sume bdk f4,tgk2 org.duhh~pndng bwah boy tgh dating,msuk klas wan ngh dating jugak.uhh,tamo kcau ah.lpak2 ngn wunny mcuk macam.huhuu.sembng2 ngn die,snot btol die ge kl,cite bli tu la bli ni la.wany2,klau bab shoping mmg xpena miss kan.hahhaa.imy lahh.lame xlpak,kuar same2.tape2.nnt lpas dh hbis skola kite ge pangkor same2 jmupe ogy,wee~rindu gle kt ogy,dlu mase die ade kt skola aku rpat ngn die,aku ingt lg aku bg tulang kaki die lari,ish2.jhat btol aku nihh.apadaa.mase f1,ingt lg.aku,wunny,ogy ge pangkor same2,hotel.ayh ogy bg kurng skit.huu~syok uhh.ge mandi kt pntai,snorkling,mcm2 ah.hahaa.mase snorkling tapak kaki aku kene ccuk ngn landak laut,perrhh,jgn ckp lah betape saketnye kaki aku mase 2,jlan pn dh tempng.hahahaa.mcm2.rindu gle mse 2.hahaa.
_________________________________

then loceng pn dh bunyi msuk ah klass,well,ckgu iqbal last day harini kt skola sb yelahh ckgu kn ckgu praktikal,14 mnggu jeh kt skola =( sdih pn ade,ye ahh,lpas ni ckgu aishah ajar ped blek,bosan ah . dh ah jnis pndng org cm xpuas hati jeh,ni tade feel nk blaja.aisehh,btw,ckgu iqbal ade bg ktorng stu klas 4k2 key chain one malaysia khas tuk ktrng 4k2 jeh okay,klas laen tade.tgk lah betape sygnye ckgu kt klas ktorng.muahahaa.btw,ckgu ade facebook.ckgu kate klau nk tnye ppe tnye jehh,caling2 ke.aicehh,harap2 ckgu dpt ajar kt gnung rapat jd ckgu tetap.then,lpak2 kt dpan jap ngn ckgu smbng psal awek leh pe lehh.mcm2,mase ckgu pn dh nk hbis,sblum ckgu kuar dri pintu klas 4k2,ckgu nk tgkp2 gmbr.haa~pe lg,aku kn pntang nmpk camere nih.muahahaa.aku pn peace2 lah.huhuu.ckp pasal camere,ari 2 aku ade smbng ngn mama yg aku nk bli nikon,yg pling murah pn jd lah,asalkn ade.well,aku ckp kt mama,mulai sekang,every tournement yg ade fulus,aku bg mng,n kumpul all he fulus 2,buat bli cam.haa snoknyee.okay back to the story
_________________________________

well,ckgu geetha xmsuk lg,aku tgh mnggu si unte bg bnde 2 kt budk 2,ble le nk bg.then bdk 2 cm majok2,unte pn pjuk2 lahh.wuhuu~then,si unte pn bg la kt bdk 2,slamat ulang tahun,si bdk 2 cm tekedu.aku kt blakng senyum2 tgk sweet jehh.snok tgk diorg due.then unte blah cm 2 jeh,babai2 jeh,tade pn nk ckp slamat ari raye ke pe ke.hampeh punye wan.hak tuii~then sume bdk asrama dah blek.jd ksong lah klas.bosan gle.ckgu xajar,so,aku bosan,bosan teramat,pe lg ssun krusi kt blkng,baring.menung2 jap.pas2 sembng ngn iqin psal ehem2..then,aku pn cm gntuk.terbaring lah aku kt krusi tido 2 mase.agak lame jugak lahh.then puan anum pulak msuk,tido lg.bosan kot,due mase lg aku tido.then tibe2 iqin kjut aku,mimi bngun ckgu msuk,aku bguun2 mr.z yg msuk haa~ aku bngun jeh tekak kering dohh.haa~
_________________________________

itu sahaja dari sya

babai~


No comments: