nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, January 1

BYEBYE 2009


hello friday,what a nice day today rite peeps?well,2010 is a new chapter of me.last night,when my two eyes see the firecraker's im feeling sad,i dnt know why,perhaps i think i miss all my memory in 2009,i do alot of things.i remembr all the moment with frens,family,jengjengjeng.

gmbr2 ni gmbr kngan2 yg tak bleh lupe dan gmbr2 ape yg aku bwat slame 2009

saya jd olahragawati sekolah 2009


hangout with my beloved best friend



bowlers gunung rapat

at melaka,me n family hve a great holiday =D

ini geng lepak n geng moto sya.love you guy's =D




queens of bowling at gunung rapat

sbnarnye ade lg,maleh nk upload.hee~
__________________________________

two more days,the door at my school will opend,hahaa,omg!im turning seventeen!!this is a senior year n of course im the one of SPM CANDIDATES.i must see foward not backwrd oke,today is a new life for me okay.no more be rude,no more hurting other's,no more LAZY,and no more all the negetive thing's lahh.if i do realize with my self slowly,insyaallah,i will be a good girl for this year..amin

  • AZAM SAYA
  • wanna be good girl in my family
  • wanna be the best among the best
  • wanna be a good listner,caring,understanding,adventurous friend
  • wanna be a consistant player
  • wanna reach my target in bowling n spm
  • wanna be a goody naughty student
  • wanna be an optimistic girl
  • 20.10.2010 this day,i want an awesome day
  • wanna be a strong girl.hehee

    last night,i wish happy new year at my friends,related,teachers.hehee.when all the messages sent,i fell calm n happy.hahaa.silly rite.nuhhh~btw,nk mintak maaf sgt kt org2 yg aku dh buat slah,yelah kdg2 kite tak sedar yg diri kite ni bukanye bgus sgt pun kn.dn spe2 yg aku buat terase ke terluke ke terkasar,sume ah.minta ampun sgt.sume org ade kesalahan kan,papepun aku dah hapuskan segale kslahan korng okay.hee=D well i wanna pray for all of you

ya allah,seketika di akhir tahun ini insyaallah muncul tahun baru yang ceria.engkau muliakan dan sayangi penerima ucapan ini,ampuni dosanya berkati keluarganya,sihatkan tubuh badanya,limpahkan rezekinya,jauhkan daripada fitnah,penganiayaan dan penghinaan,bahagia akn hidupnya,suburkan benih keimanan dengan penuh rasa kasih serta taqwa tanpa keraguanmu.makbulkan dan berkati cita-citanya yang murni.amin ya rabbal a'lamin

selamat tinggal 2009 dan selamat datang 2010



No comments: