nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, January 30

apa khabar tekanan

hai apa khabar sabtu ? hari ini due pasang mateku trbuke dikala awal sbuh yg nyaman nyaman sejuk~wahh,yela mane taknye smalm tido awal bebenor , dlm pkul 8.30 rasenye . hohoo . yelahh penat asyik training jehh kn . ni hah , nk ckp yg pagi dn petang td ade selection tok sukma . alhamdulillahh aku leading buat mase ni . pagi2 aku lane ngn affy oiling 44feet, aku tataw lahh knp aku mnjdi-jdi gile2 kot pg td . averge around 212 mcm tu lahh . gilo btoll , tade ah sblum ni aku maen , training , mmg trukkkk gilee waa ckp lu . tataw cmne leh mnjdi . mngkin bola sidewinder ksyangn ku kembali disisi ku kot . hahahaa . ptg plak aku lane ngan lit qing . hohoo bf aku dohh , die pn leading gak tok lelaki ah , so dpt partner ngn die ah . aku maen truk kot ptg td.averge 171 rsenye . mengong btol . oiling 40 feet . tataw nk bce pn susaa ah . tp aku maintain spare jehh . okay la tu en . hahaa . lpas hbis maen pi lpakk ngn amin,abg.faris sume glak2 buakan maen lg.hahaa.aku pn cte ah psal aku kt amin blablablabaa.amin pn cte ah psal die kt aku blablablabalaa.syok kot lpak ngn deme ni.mmg tak benti glak kot.haha .hm , esok ade lg 6 game maen ptg dlm kul 4 . wish me luck evrybdy !

ni lg stu crite psal seekor buaya darat . hohoo . mule2 aku mmg tak pecaye kate2 org yg mngate hang , ble aku nmpk ngn due psang mate aku sndri ni aku mcm rse laen mcm , aku crite kt kwn aku , kwn aku rupenye dh taw lame , deme mmg tanak bgtaw aku dri dlu sb deme kate aku dh hpy pe sume deme biar jehh . hmm . beberape bln tu , kwn aku nmpk hang ngn die tuhh . ble aku taw ni , rse laen mcm aku tuhh dh mnjadi2 . aku tnye adik aku hm , pnjang btol crite nye die cte kt aku . die ni pn sme jugak cm kwn2 aku . diam2 jehh . hmm , aku pn cm rse nk bg last msg kt hang , so that aku mereke2 la ayt2 pnjng smpai 4 page aku rse . aku taw hang tataw yang aku taw . hahaa . hm aku tak leh ah ,aku msti nk rlpy msg hang.ye lahh sblum ni hang mmg dh laennn sgt2 , tak mcm dlu . dlu hang slalu jge aku,risaukan aku,luah prasaan kt aku,kongsi same2,ang tenang kn aku,hang mnjekan aku,pape hang lahh . tp skrng,u were like trying to stay away from me . yes , i noe u r so so bz , but takan tade mse skjap pn kn ? tp last2 aku taw jugak sbnarnye hang ni kn . hm , aku msih tak pecaye dgn sume crite2 itu , tp kwn aku sndri dh nmpk dpn mate die mmg hang ngn die . itu mmg aku pecaye . hati aku ckp hang stie kt aku tp hang stie jugak kt org laen . hm , tapelahh . nk buat mcm mne kn . org dh tanak kwan ngn aku . anggp jela tade jdohhh kn kn kn . TAPI,aku tak rase pn yg hang ni mcm ni . ya allah ,byk nye aku pkir , tolong lahh phmm . well,hang bru rply msg aku tu kn , ang tkjut kn aku bg msg mcm 2 kt hang . aku tanak ckp kt hang terang2 . klau aku ckp mcm aku ni yoyo'o jehh . then,aku tnye kwn aku,aku suh kwn aku jjur kt aku psal hang . kwn aku ckp hang tak decide lg sb hang nk cri btol2 tok hang ? TAPI! takan smpai mcm tuhh weh . AAAAAARRRRRGGGGGGGHHHHHH !!! pusing pusing . aku tataw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dtg dh stress aku ni . hisshhh

No comments: