nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Sunday, April 18

sayangnya





tiba-tiba rindu ngan korang . sangat-sangat rindu . lame dah tak hangout same2 kan . skang pn masing-masing dah asing-asing . phm2 sndri la eh . kite dah 6 tahun brsame . skng dah nmpk masing2 bwat hal . tataw lah bile besar nnt mcm mne kan . yes,aku sndri pn ngaku aku pn bwat hal sndri..kite skali same2 pn dgn bwling ngn skola jehh.nnt kite dh xskolah?mcm mne pulak?klau tbe2 kite dah stop bowling pulak mcm mne ? klau tak,tade nk jmpe2 klau kite tak solh+bowlng kan . tapelah . nnt one day aku taw kite akn skali sme2 mcm dulu . even our parent ade yg xbrape nk ngam . tp kite tade msalh kn .. ='(

No comments: