nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, May 5

tambah cerite lagi huh?!


aku tak paham betol ngan perangai manusia sekarang .ade je cerita nk fitnah tu fitnah ni .macam2 lahh . ape korng nk sebenarnye huh?tak puas hati dgn ape yg aku buat ke.masalah skng ade ke aku kcau hidup korng . nk kutuk pn berpade2 ah . klau btol al cte tu betol ok la tape . tp jgn lahhh nk kutuk akuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!

________________________________________________


lg stu ni haa nk ckp kt due org kwn aku nihh . cik sayor ngn cik unte , yg hanye aku boleh ckp adalah KORANG KENE SABAR dgn ape yg jd sume ni . sume yg korng dpt tu klau korng sedar bende2 tu blasan korng taw . klau korng prasan jugak tuhan bg korng ujian tok hadapi sume bende nih taw tak . yg korng perlu buat adalah berdoa byk2 tuk bukakn hati korng tu jgn berdendam , tak baek. doa jgk utk org yg korng syg tu . jgn duk pikir byk sgt . LIMA bulan je lg duk stdy nihh . lpas tu korng buat la ape korng nk k . pape pn aku tetap akn mnjd pndgr stie korng k ^_^

_____________________________________


lg stu bende,aku buntu sgt dgn msalah ni . aku tak suke nk pendam2 ni . tp disebbkn bnde ni , aku trpkse pendam jugak . klau aku bgtaw spe2 pn lahh bende ni org rmai akn taw, hnye bbrpe org je yg taw .ntah lahh . aritu dh nk terbgtaw fyna+iqin tp nsib bek tak bgtaw .ntah la ,kdg2 aku pasan jgk bende ni jd , dpan mate aku .aku taw lahh . tgk muke die pn aku taw dh la . haisshhhh .mimi !! stay cool oke ~

_______________________________________________


dh la mlas nk cte pnjng,pape pn ingat,nk buat pape pikir pnjang dulu k . i love you mimi . gdnite

imy arjuna<3



No comments: