nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, October 4

chillhood :)

mase umur aku mencecah 13 tahun aku baru terjumpa erti 'menggatal' . nampak laki handsome je suke , nak mnggedik sane sini tanpa rase malu . wktu tu , ape pun tak pikir , kalau boley semua lelaki aku nak couple . sehinggakan pada satu mse ni . sebelum aku pindah dari kem ke bercham aku dengan pantas ambil kertas dan pen utk menulis kononya 'surat cinta' kt sorng mamat ni . sekola aku mule pagi , die ptg.so,ptg tu aku tunggu die dibwh sb nk bg 'surat' tu . sorry tak berape ingt ape yg aku tulis , yang pasti aku nak die mnjadi lebih dri seorng teman . wah wahh ~ kecil2 lg dah berjiwang yee . gatai u ni . hahha.okay.sejak tu aku dh mnghilangkn diri dari kwn2 aku . sedih :( okay lah , takpe untuk crite tu okay .. for the next 4 years . i found him . omg ! rili shockd n exciated ! but my feeling are not the same while im sending tht 'letter' to him . for me he just my best friend . n now, he got 'the one n only' they love each other . gud to hear tht my fren :) aku syg ang der . lame dh kite kwn sjak kecik dulu . sob sobs tbe2 cm sdih pulak teringt zaman chillhood :'( ape2 pun jgn lost contact ngn aku k . rindu ang woihh , aku taw ang ni kwn yg bek n caring :) ang pun dah tinggi dari aku sekarng . hohoo .


love of love <3
mimi supardi

No comments: