nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Sunday, October 3

kod mata pelajaran 1103/2

tibe2 mcm rajin pulak petang ni . ngee :DD

maklum la esok ade gerak gempur la katekan ^_* btw,bahasa melayu bukan lah susah klau nk diperkatekn . cume perlu fikirkan idea2 yg releven je ,pahtu hangpa pndai2 lah buat ayat, betol tak ni :) kadang aku dah malu dengan bangse lain seperti cine dan india . mane taknye . diorang boley dpt 'A' plus plus . kite ni yang org melayu , byk yg fail . bukan nk kate ape lah , dulu aku pernah bm dpt fail , mcm bodo jehh . mmg memalukan bangse melayu . ishh ishh , bngun cik mimi , taw la kmu tu ank jawe , tapi kmu ckp bm . sedar la skit . kmu kene lebih bagus dari 'mereka' . semoge berjaya :DD

2 comments:

hazatulnabila said...
This comment has been removed by the author.
m i m i said...

thankiu . i will :)
insyallah