nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, November 12

pretending is hurt :')

terasa seperti batu besar yang jatuh dari langit
menghempap kepala aku yang serba kecil
sepertinya bagai ada benda yang lebih tajam dari pisau
mana nak cari penawar ??

you must STRONG ! you must through it either hard or easy . siape yang nak tolong kite hadapi kalau bukan diri kite sendiri . kadang2 'berpure pure' ni menyakitkan . yes, siape yang tak pernah pure2 kan . well,aku tak tahu ape sebenarnye aku rase skrang ni . it just not in the mood lately . dengan semue ketawa besar,kecil even sempit pun sebaliknya bukan ketawa cume 'pretend' . lebih bagus pretend dari merisaukan orang jeh kan . tapi pretend menyakitkan aku .kadang2 tanpa pretend aku bukan budak yang selalu ketawa besar 'HAHAHA' tapi ketawa ni baik untuk kesihatan , so i keep doing that :)

my life is not perfect yet . idk how to say it . friends ? family ? *silent* -_-'


to anyone who often pretending , just keep pretend so that everybody know that you guys are okay even its not . keep smiling :)



No comments: