nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, November 17

to : muslim's

SELAMAT HARI RAYA AIDILAHDA !
moh kite moh nengok kerbou lembu sume kne sembelih . hoho .

__________________________________________________

well,nk share la skit pasal ape yang jadi depan mate tadi pagi .
exited gile tadi nak nengok lembu !! 4 ekor kene sembelih kat tempat aku ni haa .
teringin ohh nk sembelih . haha . u wish !
okay , act bukan ni yg nak sharenye . cume tdi tgk org yg duk pgg lembu tu , yang ikat 'BANGLA' bedainye . come on la mna org islam melayu tak buat ka ?? bangla kot . nasib bek yang sembelih tu islam . ape daaaa ~


No comments: