nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, December 8

2611/2

okay . baiklah
terase nak meraung buat perdagangan tadi ni haa
tapi ape boley buat , dah lepas da pun
yang penting i do my best :)

well...
next paper on monday next week
pendidikan seni kertas dua
actually payah kot soalannye
  1. gmbr org men bola
  2. ikan laga
  3. situasi kt pasar
  4. haiwan pelik ngan tumbuhan pelik
  5. alat solek ataas meja
  6. pancaran matahari dicelah2 pokok
ni ade practice yg pokok pokok tu . hahaha . burokk kan


aduihh . tataw nak pilih mane satu neyy
dalam proses macam nak buat ikan laga tu
muahhhaah . susah la jugak kan
tataw la . ade mase ni , wa nak practice betol2
harap2 boley tahan la lukisan warne aku buat tu ye . ahaha

chayokk chayookkk !


2 comments:

Ainee Cumi said...

cantiklah lukisan tu. Mesti dapat A+.. BETULLLL

mimimo said...

hahaha.burokk kott
haha.tapi tak buat yg ni kot
try2 je
hahahha