nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, December 16

AC011A218


okay , hari ni hari terakhir berbaju putih kain biru tudung putih kain hitam kad matrik sekolah . hati memang rasa seronok bila dah habis sekolah kan ? sebaliknya aku rindu sekolah walaupun kadangkadang membosankan . tapi sekolah lah yang mengajar aku semua . TERIMA KASIH sekolah . haha , bukan lah . terima kasih CIKGU-CIKGU :) jasa mu tetap ku kenang *nak menangis pulak . sobs sobs :(

kawan-kawan kelas 5k2 , lepas ni semua masuk ke dunia baru , rindu semua okay ! selalunya bila hujunghujung kite sume baru nak rapat kan ? haha , susah nak cari classmate macam kelas kite yang gile tahap cipan tu kan ? wakaka . macam macam perangai yang ade . haishh , rindu korang lah . hehe *aku feeling lebih ni awat ? HAHA*

buat yang terbaik okay untuk last paper hari ni . sains sukan :) ingat ape cikgu mior ajar tu . haha . tunjang 1 , tunjang 2 , tunjang 3 , tunjang 4 . korang dah habis faham dengan semua tunjang ni ? harap harap dah habis , senang la jawab nanti kan . hehe . aku doakan sume jawab dengan tenang , jangan tertekan sangat okay . positive jugak , kata-kata semangat dari aku tuk korang taw . haha .

lot of love - mimi supardi :)