nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, December 17

the one and only


dikala kau kesepian
dikala kau kerisauan
dikala kau kerinduan
akan ku hadir di sisi mu
menemanimu tak kira waktu
berbicara dari hati ke hati
memberikanmu ketenangan
mendamaikan jiwamu
akan ku menyintaimu
walau pun terdapat beribu dugaan
izinkan aku berkorban untukmu
kerna ku ingin sangat merasa
kau bahagia...
disisi ku

p/s : walaupun awak kata awak tak pandai berkata-kata di kertas
bagi saya cukup indah ayat ni untuk orang seperi awak
saya nak nanges bace semua ni tahu tak
hmm . awak , rindu awak :'(
kalau awak ingat ayat atas ni,awak perlu luahkan
isi hati awak pada saya,tp entah lah :
(

No comments: