nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, December 13

selalunya

selalunya,bile malammalam macam ni , ade je peneman . gelak-gelak sembang bende lucu . ckp slow2 ala2 romentik gitu.tapi sekarang tade daa :'( aku langsung tak dengar khabar angin pasal die :( sikit pun takk . cmne dengan die ehh ? die sihat ke ? .hmmm,ape lahhh yg die fikirkan pasal aku kan :( aku pun tak taw la nak cakap macam mane . okay , aku tak sepatutnye cakap mse perang sedang berlngsung . mmg tak ptot ! mngganggu fikiran kau je cik mimi oii ! hmm... blame on me mr.right :(


p/s:saya rindu dia , dia ridu saya ke tak ? :'(

1 comment:

miss miera said...

blogwalking ....
kalo rajin follow la miera ek...
t miera follow awak balik

:))