nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, January 29

enjoy



memang betul hidup ni perlu enjoy
buat je ape yang kite suke , suke hati la kan ?

tapi..enjoy pun berpade-pade lah jugak
jangan lupe diri sangat
jangan ingat ape yang kite buat semue tu betul

bile poket pun full,mcm2 boleh buat
joli sane sini
belanje orang tu orang ni
amik kesempatan semue lah kan ?
semue barang mewah nak beli,sape tanak kan ?

bagi kate2 manis sebenarnye taik !
kite pun cair , kite pun rase perfect
rase lah segale kepalatan yang dapat tuh
what the heck ?!

dah msuk perangkap
tak boleh le nak patah balek
nikmati lah tipu helah semue !
sengsare lah hang sorang-sorang kat penjuru

tak pergi mane pun,kat situ je jugak
ingat-ingat la jugak kat orang

_____________________________________________________

sharing is caring
but i hate sharing .HAHA

silent is the best way
dont worry
let karma police arrest
have a good day
enjoyyyyy your karma ;D




No comments: