nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, January 3

mengharap

perempuan ...
selalu ingin mahu
dipegang
dibelai
dan disayang

semua itu nikmat 'berharap' sebaliknya kosong , habuk pun tarak . sendiri berdiri teguh bikin gigit bibir sendiri . tepuk dahi tunduk ke bawah pejam mata tarik nafas panjang .

dah tahu tak akan terjadi , tapi masih mengharap terus ikut suara jiwa yang ada dalam hati ? orang cakap jangan ikutkan perasaan tu . saket dapat menghujung . betul ke

masih lagi mengharap , tak dilayan hanya seperti tong besar yang penuh dgn harapan tapi ringan yang terbiar di tengah-tengah lautan . terbuai-buai ombak kesana kemari . ditampar , ditendang , di salut sehabisnye hingge ke darat

bile terase ade hin hin sikit lagi mahu tercapai , lagi tinggi harapan . kat situ jugak lah punah harapan . ape semua ni ??? amik jari kuku tangan mahupun kaki terus pegi geget jauh jauhhh dengan nikmat !

diam sekejap , fikir , fikir , fikir . ape yang perlu buat . mentol sbelah kanan atas menyala dan berbunyi 'ting' ! idea datang . apa dia ? hanya duduk diam dan senyum pada dia : ) mahu pretend ka ? larat ka mahu pretend ? jawab ! jawab ! hmmm . tak berape larat , penat , lesu , saket , semua ade bile pretend .

kenapa masih selalu mengharap ? arghhh !! tolong hilangkan rasa mengharap dlm badan aku nih ! grrrhh -_-' bile mase izin aku berkta2 dalam hati dia , aku cerita semua . bagi aku lega sedikit ... nokhtah

No comments: