nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Tuesday, January 25

selamat datang jerawat

okay selamat datang ke muka ku yang tak seberape nak mcm scha alyahya atau pun yuna ni haa.HAHA.haihhh.mmg muke aku nih jadi tempat persinggahan jerawat kan.paling koman pun sebulan sekali.kadang2 due minggu sekali . kdg2 hairan jugak lahhh awat asyik singgah2 jeh kalo selain hari2 perempuan kan . so aku dapat sumber sape ntah . sory le . tapi mak aku kate sharing is caring ! ngaaaaa :D


DAHI
Haba badan melampau, peredaran darah tidak baik. Minda dan badan, mungkin terlampau letih.Stress Kumpulan ini biasanya panas baran Nasihat : Pupuk tabiat tidur awal, bangun awal. Dapatkan tidur yg cukup dan minum air banyak

HIDUNG
Jerawat di batang hidung bermaksud tulang belakang kita mungkin bermasalah Di hujung hidung mungkin kerana haba perut melampau dan sisitem penghadaman tidak normal Di salah satu hujung hidung pula boleh dikaitkan dgn ovari atau sistem reproduksi

DAGU
Fungsi buah pinggang terjejas atau sistem endokrin (rembesan dalaman) lemah. Kaum wanita mudah mendapat jerawat di sekitar dagu mungkin berpunca drpd haid yg tidak teratur dan sistem peranakan yang bermasalah.

PIPI KIRI
Fungsi hati mungkin kurang lancar termasuk dilanda masalah rembesan, menyahtoksin dan penghasilan darah.

PIPI KANAN
Fungsi paru-paru mungkin tidak normal

PADA BADAN (BELAKANG & DEPAN)
Sistem perkumuhan yang bermasalah, sembelit. Amalkan pemakanan yang sihat dan mengikuti piramid pemakanan bagi mempastikan toksin tersingkir dengan lebih baik.

***
kalau makan tomato elok untuk kulit,boleh melicinkan kulit.kalau tak percaya search google . ngeh ngehhh . sharing is caring :)



1 comment:

heechul said...

oooo...mcm tuu rupa nyeee..hahahaha