nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, February 5

GLEE


OMG !
ngaa ! gua sangap glee skang ! weehehehehee ~ suka ! suka ! suka ! season 2 lebih best dari yang 1 . tengok banyak kali pun gua tak jemu bhai ! gua lebih menjiwai haa gitu :D

palingg suka episod yang ade britney spears . ngaaa ! Mr. Schuester he's smoking hot mase perform 'toxic' . suare die bagi aku sengih sendiri,kononnye die yang nyanyi kat aku. muahhaha ! grrrr ~

aipp ! tengok sikit2 sudaa !

okay,this season finn dgn rachel bersatu kembali . haa , ye lah yg season lepas finn dengan quinn . tak best punn , diorang jugak yang sesuai kan kan . finn dah la tinggi,tough,macho ! grr ~ damn! hott ~ nak boyfren mcm ni ! muahahahaa ~


okay.sudah ! sudah ! sikit-sikit sudah !
jum tgk youtube tgk glee cast .
glee star world blablablaa ~
have fun :D


No comments: