nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Sunday, February 20

here we gooo

here we go to the aussieeee !
oh yeahhhh ~ put your hand up up up !

well HOLOo ! sudahh sampai sini lahh ! macam tak percaye jehhh taw takk ! grr ~
flight dlm pukul 9.40 mlm smalam , 8 jam nk nunggu kebas montot tengkuk pun saket2 rase mcm nk terputus dah agaknyeee .

mase kapal terbang jalan dah bedor2 . ape laga mse mule kapal nk terbang GEGARRR~ muahhahaaa . pegang kuat je tgn kkk kt sblah :) n 10 minit gitu mate lelapp . mne daknye tgh malam kan . lenaaa la tidoonyee . hohohoo .

turun airport gold cost kene check beg kot2 ade bwk pistol ke ddah ke bomm ke kan . so,dlm beg aku tade brg2 yg memudaratkan . so aku boleh trus exit lee . then mase nk kuar tu sumpah anjing bau2 aku ! aku dah laen mcm dah ni haaa ! pehtu guard pompuan tu ckp 'its okay dun worry he likes you' aku dh tkt2 ni . aku kne jamak nih haa . then tuju terus pintu exitt. perhhhh . aku ngn kkk aku dh kuar dulu so tunggu cousin jap.

situasi yg aku nmpak td besttt n sweet dowhhh ~ si bf tunggu si gf kuar....tunggu punye tunggu smpai jugak si gf tu . nmpk dari jauh dah senyumm lebarr si gf tuhh . terus lajuuu je kt si bfnyee . teruss pelukkk . awwwwwwwwwwww ~ so sweet . nak jugak ! nak jugakk !!

okay.mmg ksian ktorng dtg bukan musim yg best . PANASSS okay ! 43 degreee ?! bayangkan ? mlysie pun 27 jee pun dh pnasss . kat sini haa , awan pun aku tak nmpak . then kalo pepanas2 ni biase ah deme yg org2 kt sini . mau pakai singkat2 . diorg tarak kesah punnn . mmg byk free showw . bestt ! wakakakaa :O tp sumpah ! PANAS ! PANAS ! SENSASIIII ! muahahhahahaa

then kitorng nek kwan cousin punye mmbe mintak die hantar ke rumah cousin . n cantek suasane kt sini . cm kmpung tp cm upgrade ah jugakk . tmpat bnjir hari tu kott . hoho . then pi umah kwn punye kwn cousin ktorng . deme ajak mkn . ape lagaa ! tgh lapooo nihhh . mkn terussss ! then kebetulan kwn punyw kwn cousin aku beli perabot . baru smpai plak tu . aku ngn kkk tolong lee . dh biasee dh buat kje cmni . so tayah risau pasti siap punyeee ! muahahhaahaa

then ktorng blek umah . panasss nk mmpus . nasib bek ade bwk bju tido singkkt punyeeeee yg jnis kain tak ckupp tu.hohoo . mau je aku tido nk telangjang niii .

tido~tido~tido~~ . bgun2 smyg mghrb.jam maghrib kt sini pukul 5 kt mlysiee.tp sini dh gelap . cm maghrib le jugakkk . then mandi mandaa ! ni haaa ! nk critee sikit . SEMUA toilet tade paip okay ! n mmg tak basah! jnis toilet pun berkarpet ape cerrr . cmne aku nk bsuh qubul duburr sumee .muahahahaaa . pandai2 le bwk btol air ngn tisuuu . ye leee . org sini cuci jnis salatt je ngn tisu yee dakkk . busukk okayyyy ..

n,kitorng pun lapaaa GILAAA . cousin iaitu kak lia ajak pe supermarkett . kire cm tesco ah . tapi kecik skit lee . pi mcm2 mknn pelik2 . buah2 jnis ikut musimm . best gak ahh . cm jakunn je msuk supermarket die . nak beli kne tgk ingredient . kalo dak mampos kot2 mkn pork ke kan . so hati2 yeee .

then pi bli pizza ! nyum nyummm . chicken mushroom . lapaa la okayyy . mintak yg largeeee . grrr ~ time tunggu order tu ade jugak student mlysiee bli jugak . laki sume nye mesti deme kayee . kak lia kte rmai student mlysiee yg stay kt st kucia nih . then bwk blekk mknn . jln kaki jeee . kalo kt mlysiee jln kaki memlm mau kene culikkk yee dakk . hohooo
so,umah ni punade WIFI , sng le nk meng onlinekn diri dii fesbuk mahu pun blogg .

okay . masekt sini 2 jam awal . kirenyeni kalo kt sini time cm ni kt mlysie dh pkul 1 , 2 cm tu ah . so , guaaa ngntukk dah ni . nak tidoo duluu . sok tataw le nak pi mane . ikut je kak lia nk nwk mne2 . hee hee

well GUDNITEEE aussie ^__^


No comments: