nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, February 7

kaku

aku exited sangat hari ni !
aku ade anak sedare lagiiii ! otomen baru baru kuarrr !

nak call kakak . tak angkat pulak
terus call mama , dengan exitednye aku cakap 'dah kuar ! dah kuar !'
tetibe suare mama nak nanesss jehh
ni yang gua lemah ni ..
mungkin nanes happy la kot , kan .
mane daknye cucu kedue la katekan ! ngaaaa :D
aku pun ape lagi,cam biase ah kalo dengar suare nanes2 ni lemah sikit .

then...
aku nak kongsi ape yang aku rase sekarang kat die
tapi...
aku fikir , aku ni siape je . tak layak agaknye :(
tetibe aku jadi kaku sekejap
sedihnye terase hati ni .
kenape jadi macam ni

tapelah...
aku kongsi sorang2 ..
pujuk diri sorang2 ..

tabah ye mimi :')


No comments: