nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Tuesday, February 15

please

aku marah sangat nihhhh ! come on lah ! tolong lah paham sikit ! takkan lah setiap mase nak puaskan nafsu lu orang sajeee ? pompuan lu penat kerje sane sini . nak rehat pun tarak senang lah ! lepas tu nak bagi pompuan lu orang rase bersalah ? lu orang tarak fikir ka lu orang keje senang je . makan tido gune duitt . senang sangat lahhh ! come on lahhh ! bagilah pompuan lu orang rase selesa sikitt ! jage la hati pompuan lu orang ! makin hari lu orang makin mcm budak kecik maaa ! hati pompuan lu orang ni lembut tahu takkk ! walau pompuan lu orang ni garang ke ganas ke gangster mane kee . hati diorang lembuttttt bhaiii ! tolong lahh ! lu orang tahu nak enjoyyy je kan ? lu orang tahu nak rase puas kan ? dengar sini , walau prangai lu orang buruk mane pun , pompuan lu org syg lu org tahu tak . cume tlong lah JAGE hati dan perasaan pompuan lu orang . jage pompuan lu orang baik2 supaye sihat ape semuaaa !!! amik beratttt ! come onnn lah !

fuhhhhhh ~ sabarrrrr
*aku tanak jadi macam ni :(


No comments: