nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, March 25

EVOLL

okay,lets talk about LOVE <3>

pade peringkat pertame 'cinte' , of course u jatuh cinte dgn ur partner kan ? then u suke semua sifat ur partner even ur partner pelik mane pun . at the same time , u expect ur partner have same feeling kan ?

fall in love ni sebenarnye tak susah pun sebab love dtang secare natural dan spontan . u xperlu buat ape2 sebab itulah yg dinamekan falling in love . its happen to u guys kan ? sometimes,ade yang hanye berdiri sendiri tak berbuat ape then fikir something miracle dtg n happen pada awak ? amende ntah yang aku ckp ni =='

jatuh dari cinte ni senang,ia adelah stu pengalaman yg indah mahupun perit n terjadi spontan . love tak perlukan SYARAT .sb ia akan menyekatkan ur relationship.in a relationship musti love each otherr , dont lie be honest . haihhh, kalau nak cakap every hubungan mesti ade ape jenuh le aku nak menaip ni haa . mau tak cukup page . pandai2 la u cari sendri okay ^__^

kalau u org perasan , cinte ni pade mule je INDAHHHHH gilewww ! lagi manis dari candy . tapi actlly kan , after a few years , the euphoria of love fades . its naturaly happens to anybody .

u tak boleh mencari cinte selamenye,u have to make it hari demi hari tanpa putus ase . in a mean time , it takes TIME,EFFORT and ENERGY . yg paling penting perlukan wisdom n u must tahu ape yang perlu u buat for make it realll !

tak perlu be the right one sebab bile kite kawin tak semestinye dengan orang yang tepat , jadi belajar mencintai orang yg ditemukan :)


God determines who walks into your life. It is up to you to decide who you let to walk away, who you let to stay, and who you refuse to let go.


p/s : copy right dari sape entahhh .haha . terime kasih mintak maaf mencuri :)


No comments: