nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, March 7

gile

sebentar lagi , aku akan jadi perempuan gile . gilekan mcm2 yang de dlm kehidupan ni
macam bodoh jehh =='

mungkin member2 ckp aku ni gile .
tp nk wat cmne .
mmg aku cmni .
aku suke gile2 .

kadang2 aku diam dan senyum jeh org ckp aku gile.aku admit mmg aku gile .' gile pe '. hahaha . entah tataw nak ckp mcm mne . aku rase lebih baik aku gile sebab tadelah penat fikir realiti hidup aku sekarang ni . masuk tanjung rambutan sane haa , org layan kite , melawat kite , bagi makan kt kite . org hine ke kutuk ke caci ke , aku tak peduli dah pun sebab aku perempuan gile. perempuan gile taw ape je . hahhahahaa . bile le nak jd gile ni :D

No comments: