nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, March 2

haiyoyoyooo

tadi pe gerbang malam ngan abah . hehe . saje jejalan nengok barang2 . sori ah,gua layan tkk je . tak mampu sgt nk high2 class ni . muahhahaa ;D

duk jalan2 tgk baju suar bundle . kasut le ape le . tetibe ternmpak le ade minah2 CUN dowhh . pi gerbang pun nk pkai cm pi kenduri apee ? dgn make up tebal nk mampus . haisshhh,tak paham aku .dh le panas jejalan kat situ . lagi pun kan jauhhh jugak berjalan tu kan . habis berpeluh . kan dah jadi busukk ! kihkihkihkhh . suke suki je ckp org bsuk . mcm le aku wangie sgt ye dakk . yee . busuk sume aku . wahhahaa . pahtuuuu ! ade due org minah ni . aku rse bukan minah ,makcik dh agaknye..uihhh dia punya dress up ! perhhh ! menyucuk2 mata gua ! tak paham aku apehal die pakai ketat2 . dah le kaler baju legging sume striking gile nk mampus .haiyoyoyoyooo.yg lg sorng tu dah rupe pakai suar 'koset' entah le cmne nk eje pun aku tataw . dh le gemuk ! pkai ketat2 jgk . selese ke wehhh ! aduhhhh ! tolong ah . pahhhtuu ! aku pi lepak vanggey makan ayam tambah teh ais . urhhh sedapnyeee . ade lagi 2 minah . yg stu tu cun ah gak . lgi satu tu . hitamm ! pkai sleeveless.bra merah ! aduihh ! pahtu sembang pun kuat2 nk org tgk . haiyaaa acheeee ! pi balek lipat kain mcm saya lahhh! haiyoyoyoo


____________________________________________________________

tu diaaa , sedap betul ngutuk org eh ?
tanggung dose sendiri ! wahahaa

No comments: