nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, March 3

menangis lah lagi

' tak habis2 nak menangis je taw ! nangis ! nangis ! nangis ! '

perempuan suke nangis kan . mestilah , hati pompuan ni sensitif la . tak kire le ganas tahap cipan mne pun.hati pompuan ni fragile taw . HELLO ~ laki pun menangis jugak okayyy , come onn ~~

mungkin ade segelintir yg ckp menangis ni mengade2 la tak jantan la ape lah tapi sebenarnye menangis ni boleh melepas kan semua kesedihan2 tekanan2 yg ade.tak salah nk menangis.kekadang kalo member ke bf ke gf ke nmpk kite menangis mesti nk pujuk la usap2 blakang la mcm2 la utk bg kite tenang. bukan tu ke yg kite mahukan bile kite nangis ? hohohoo.well,kalau rase hati ni nak menangis, menangis je tak payah nak sembunyi2.menangis smpai kering !

TAPI....... kalau selalu hari2 setiap mase hang duk menangis jee mau mate lebam rupe kene tumbok . buruk rupenye . i tell you what , aku penah menangis sampai berbengkak2 mate aku ni . sumpah pedih menahan nangis ! sekali dah menangis,mule lah fikir bende2 merepek . haaa , sudahlah ! cerite dulu derrr

konklusinye.menangislah untuk melepaskan ape yg kite rase . sebalik tangisan kite tu mesti ade baiknye :) n aku ade kate2 semangat sikit pada kaum2 hawa mahupun adam .

"kadang2 Allah sembunyikan matahari,DIA datangkan petir dan kilat.lite menangis dan tertnye2 mane hilangnye matahari,rupe2nye Allah mahu memberi kite pelangi''

selamat menangis :D hahaa

1 comment:

lylyna said...

betul betul. setuju sangat. pelangi yang indah bakal datang nanti :')