nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, March 4

please listen here :)

dear my babe ...

assalamualaikum kum ape kumbek bek ape bekmen men ape mentol tol ape tolak lak ape laksa sa ape satu tu ape tu diaaaaaaa ni haa nk ckp sikit ni . nk percaye org tu tak salah,tp jgn percye bulat2 sgt.sebab bukan semue kite boleh percaye . mane tahu die mereke crite untuk nk dapatkn sesuatu kan . kite tataw :) kalau betul , betul lah . tapi hanya satu je yang tahu . tuhan kite :)

setiap insan bukan sempurne,stiap satu mesti ade kelemahan+kesalahan+keburukan tersendiri . mungkin DULU perangai die buruk,tapi mungkin bukan buruk sepanjang hanyat die . kalau die sedar dgn perbuatan dan perangai die , die akn berubah untuk jadi lebih baik dari dulu . mungkin dgn kamu hati die dah terbuke untuk berubah dan menyayangi kamu dgn baik,jage kamu dgn baik,segale2nye demi kamu.

kalau sesuatu yg kite dgr dari org kite tak pasti , kite siasat satu per satu . dri kwn2 terdkat terjauh tak knal ape sume.kumpul bukti satu per satu dan last skali kamu mesti bincang dgn die . dalam mse yg same kmu mesti byk bersabar.sbb tuhan beri byk ujian pd org yg baik :) hmmmm.. klau die boleh trime ape yg kamu buat,knp kmu xbleh trime ape yg die buat.senang cerite jgnlah libatkan cerite lame.ape yg penting kamu perlu bincang secare minda yang terbuke dgn die ,same2 berdebat n seboleh2nye positive. ketepikan sume setan yg menghasut keliling kamu . jgn bertindak terburu2 dlm sesuatu , cari dulu kepastian . fikir dgn rasional .

ini ceritera cinte kamu dgn die . bukan senang nk bine dinding cinte,jgn sie2kan usahe kamu selame ni . kalau taknak,jgn maenkn perasaan die. org ketige xboleh nk menyampuk . kamu berdue je tahu ape isi hati kamu . mulut org tak berhenti bercakap,kite tak boleh pakse hati kite suruh diam sendiri lupekan die.

kamu boleh menyorok kat mane2 . tapi ingat, kamu tak boleh lari dari kenyataan
fikir lah baik2 . jgn sekatkan ceritera kamu dan die :(

bukan nk back up mne2 . cume fikirlah baik2. sume org buat salah :) aku sedih tgk korang mcm ni .aku sendiri nk kuar air mte tgk korng td :'( jgn la hancurkn sume ni :')

slow talk baik2 dgn die . n habiskan semuee . pleasee :( im begging you :(

No comments: