nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Wednesday, March 23

tahniah :)

twenty third of march two thousand eleven ...
dup dap dup dap ~

ape pun keputusan yang dapat , aku mesti redha
aku dah buat yang terbaik
jadi..alhamdulillah........
aku cume tarik nafas lega dan bersyukur
walaupun A tak dapat nak amik
B,C aku sapu jehh :)

next,
aku macam dah nampak ke mane aku akan pegi
tapi tataw lah ..

btw,TAHNIAH byk2 laju2 kat korang yang result meletop !
cayalahhh ! aku bangga jadi kawan korang !
aku tumpang gembire tuk korang wehhh !

okay,n PLEASEE ! tlong lah korang bersyukur dapat A
tak kire la bape A , bersyukur la.
dah itu yang terbaik kan
bende takleh nak patah balek da punn
cer tgk aku , tak A, syukur nak mampuss !

hey u guys yg rase result cam hampeh

chill okay . gagal result xsemestinye gagal selamenye
kite berdoa dan tawakal jeh
insyallah :)
move on for your future ! dont give up :D

No comments: