nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, March 28

timing is everythig

okay,honestly i've got no idea to update an entry for a few days . mcm ade tak ade jeh . so,MALAS gilerwwww ~ haha . well 2 hari tak mengadap depan lappy sebab letih sangat . sedap dapat tidorr atas katil yang bertemankan budak temok ku . ngeee :D

lately,hati manyak senang tapi ade jugak yang memudaratkan . ape die ? haa,hati aku je yang tahu , takpayah le nak bgtaw mekeme mekeme yee . hohoo . lepas semue kerinduan dlm hati ni lepas lalui hari-hari sendiri <3

okay,back to the topic..topic ape ntah yang aku nak nyembng ni haa . hoho .actually tade ape pun cumenyee,nak bgtaw satu bende ......

walau sedih mane pun hari2 yang kite lalui,nikmati dengan SABAR ,sebab dengan hasil kesabaran kamu sume tu,pasti ade pelangi yang muncul dlm hari2 kamu walaupun sementare :)

jum layan vidoe clip train - marry me .. senyum lah sendiri , mungkin ade kene mengene jugak dgn kate2 aku tu :)



nak nyanyi jugak ? nah aku bagi lirik sekali :)
enjoyyy ~



Lyrics | Train lyrics - Marry Me lyrics

No comments: