nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, March 14

what a perfect garden !


kembanggg !
kembang lagi !!
kembanggggggggggg !
teruskan mengembanggg !

jgn nk kembang sgt hidung tu . wahahahahaa . tadelah,bukan kembang hidungg , kembang lubang bontot bagi senang berak sikit . yekkkk ~ bodohhh ! hahhaa

camni critenyee . taman bunge mimo ni asyik layuuu je nengoknye haaa , so byk yang dah makin mengembang balek , tp ade lg yg layu . cm mne ni .. tapelah , at least dah ade yang kembang . manisss je nengoknye . kumbang pun selalu jugak menghinggap kt bunge mimo ni haaa . elok sgt le tu . what a perfect garden here ^__^

p/s : kepada tentere2 bunge mimo di taman ni ! hati2 dengan kumbang yang hinggap tu nohh ! kang die cucuk2 koyakkan kelompak payah kang jadinye . baik2 yee ^__^

No comments: