nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Tuesday, April 12

oh rozana

petang ni aku dah jumpe kak nana yang fyna,pipah n untie gee sembng2kn tu . mmg btol kecik je dunie ni en . muahahaaa

mmg kuat nyembng btol , aku pun pungpang2 nyembng ngn die . die ni aku rase kecik2 kene demam panas la kot , tu skng die cm tak brape nak betol . tp yang bagusnye die ni , die tak kcau org taw . die suke kawan ngn budak2 . die ni kuat ingat , tarikh lahir artis sume die ingt . korea ke omputeh ke ingat jee die . dasyat btol . majalah sume die suke bace . haa ! die ade kate die suke bace paper kosmo , murah je katenye . sengget . hoho . die ni cm budak2 sikit,tp umur dah 30++ cm tu la . hehehe

''maghrib dah pun,kite masuk rumah dulu la eh , klau bufday kite bagi la hadiah taw. petang2 jom la nyembang lagi . bosan '' katenye kat aku td . hohoo

ok tata ~~

No comments: