nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, April 25

tolong la wehhh !!

memang aku suke menolong orang dengan ikhlas dan rela hati http://www.emocutez.com tp kadang-kadang aku fed up bile tolong orang http://www.emocutez.com kadang2 aku tak dapat ape yang diorang dapat dari aku . bukan la apee ,cumenye aku nak la jugak dari yang aku menolong orang bile susah, aku pun dapat orang tolong aku bile aku susah jugak. tapi ni tidak ?

tp kadang2 aku ade terfikir nak berkire pun tak gune jugak sebab 'we get back what we give' kan http://www.emocutez.com so,aku malas nak berkire sgt . aku tolong selagi boleh . tp yang aku panasnye , mintak tolong lbih2 sampai nak basuh berak pun suruh aku . baget ==' HAHAA

hmm,jgn la pulak amik kesempatan plakkkk ! ahhh ! lebih ah camnihhh !! erm ,mungkin bukan sekarang aku dapat pertolongan dari orang lain , mungkin hari2 akan datang ke kan ? kite tataw . ye dakk ? so,keep helping each other so they'll help you back :) PEACE :) http://www.emocutez.com

No comments: