nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Monday, May 2

what a wedding =='

hei there MAYY ! moge bulan ni lebih baik dari bulan yang lepas-lepas :)

well,last night i went to kenduri mama punye kawan punye ank perempuannya ! HAHAA . deme buat malam . macam serabott gile ! dah le hujan . aku pun naik rimas datang . masuk2 sume duk pandang len macam . AKU BUKAN PENGANTIN OKAYY ! *opss,perasan sudaa* mane taknye , tempat duduk makan ade due part taw,satu depan pengantin mmg rmai gile n buffet , tp kene tunggu pengantin dulu . abah aku malas nk nunggu so kitorang gerak blah yang makan dulu . salam2 kawan mama , sian die sebokk gile , biaselah anak kawen mesti kalang kabot en .

then,aku tanye mama sape yg kawen ni . n mama pun jwb dgn exited cmni ''anak kwn mama kawen ngn DAFI yg blakon cite spa Q tu ! name die fazrin , ko ni taktaw ke,ishh ko ni punnn ! '' ==' errkk ? aku ternganga gelak kecik2 *lawak la mama ckp camtu,exited bebenorr .HAHAA ~ aku pun amik le makanan . dalam hati aku ckp 'harap2 makanan sedap' sebab aku tgh lapoor gile . bile tgk lauk die , DANGGGG ! ni sodap ni ayam masak merah mmg feveret gua la punn ! aku pun amik le ayam byk2 ,lalalalaa~ lantak la gua lapa .

mase lepas aku dah amik makanan,tetibe aku ternmpk mamat MACAM hensem , tgk2 member gua ! gua pukui lengan die . ''oih ! hang buat pe kat sini'' die pun cm terkejut aku ade kat situ . taw tak aku ingat kn member aku tu tolong catering sebab die pakai baju kemeje putih! wahahaa . padahal die cousin ngn pengantin pompuan tu . wahahahaa . sumpah ngekek !

err ? makan2 smpai jilat jari . pastu mak ngn pak aku sembang2 ngn member die . aku duk tengok pengantin pastu sembang2 ngn member yang aku ingat tolong catering tadi tuh .

then balek le , malas aku nak cite panjang , yang ngekeknye adelah sorang pakcik ni gune kerusi roda . bapak aku jenis selambe ckp kat aku camni ''usop wilcha dah smpai'' ==' ape abah ni , kesian lah ckp org cmtu . nasib bek org tu tak dgrr =='

err . ape2 pun selamat pengantin baru , nampak gempak tapi aku tak nampak muke pengantin perempuan berseri n cerie . jeng jenggg , disebalik mukenye itu ade sesuatu yg terjadi . mama cite kat aku , n aku dapat rase deme tak lame . wahahhahhaaa . jahatnye aku . tak takkk , bukan cmtu . adelah sikittt . kalau korang dgr cerite yg mama aku cite mesti korang akan beranggapan mcam ape yg aku ckpkan . PEACE NO WAR :D

No comments: