nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Friday, August 26

assalamulaikum :)

kadang-kadang kan bile kite cakap sesuatu yang benar yg semestinye betol tak salah , mesti ade yang kecil hati , menangis atau marah kan ? tp bile kite menipu , orang tersenyum happy gilee nak mampus .. tak rase berslah ke cakap xbetol kat org tersyg ? hmm .. cakap betol salah , cakap salah pun salah. so,mane keputusan yang bagus ?? kalau diam je , mcm rase xsedap hati pulakkan ..

kalau boleh aku nak jadi orang yang jujur .. ntah la
hmmmm...
slow talk maybe can fix it right ?

p/s : jgn la camni , i know you lah...tell me :')

No comments: