nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, May 21

5 THINGS I LIKE [part 2]

M A K E U P





ahh.aku ingt lg,dlu aku pna ckp aku xkn pkai makeup sb lady sgt,2 dlu ah aku ckp,sb time 2 bdjet brutal.ahha.slow2 aku try pkai makeup mcm simple gila,pas2 kkk time 2 addicted gile kt eye liner,aku pn gatai2 ah nk try.then,we both try bli eye shadow,byk gile color2 yg ade.pas2,time kt sukma trngganu ktorg yg pmpn2 ni mmg touch up abs ah,ktong ade caprone,kbtulan caprone ktong 2 pndai mke up,so die ajr ah pkai fondation,mcm2 ah.time 2 lah aku try liquid eye liner,syok gak ah,tade kacau,dh la mte aku ni laen pesen skit.hahaa.n,last 3month kkk blikn aku MAC siott,kkk bli liquid eye liner,eye shadow,blusher..hee.trimas.ni lah rupe aku bile bermake up


2 comments:

chentanuriz said...

hype!blog walking!!!hehe...sy suke jenjalan kat blog...nice to meet u + ilnk me back k..lalala=)

azmalina said...

blog walking ;)