nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, May 21

5 THINGS I LIKE [part 1]

P H O T O G R A P H Y

aku suka gila sma cmera,suka!suka!suka sgt2!boleh jadi gila ini.1st thing sb aku mmg suka gila tngkp gmbr aku sndri,prasan hbis ah,bdjet cun gilagila.hahaa.2nd my brada mmg photographer,n aku suka ah tgk die tngkp gmbr wedding suma lah.so,aku pn terikot la kerjaya dia yaa.3rd,bile aku nmpk bende yg style,msti syok tgk kn2?time 2 la aku tgkp gmbr,n sometimes klu suasne 2 cntek gila pn bleh tgkp maa.bile2 pn boleh lah.aku taw,next year dah ade stu cmera nikon ppe2 jeh.tadaa.


No comments: