nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Thursday, January 28

alhamdulillahh..

slase lpas ade training skola,aku tataw pn ade roll of tuk sirkit kedah , jnis ckgu tak bgtaw pape pn . takut kot nk roll of,ye ah lately maen asyik trukk jehh.xpi syukur aku sided sb malaysian closed aku lpas final , aminnn,aminn.budak2 yg sided diasingkn di lane 1,2,3,4.so aku lane ngn faiz,muzaffr dn azlan.aku nk focus plus cri line tuk bola yg gile masukk tuhh.aku pn tgk ah line2 lan . sb agak sme ah ngn aku . aku pn ubah ah standing n evrything sume then yes! i get the line . before this,slaluny ble training aku bsing bukan maen,pok pek pok pek sane sni,tp hri tu aku mmg diam je smpai lan ckp 'mimi asal diam jeh tak bsing mcm slalu' aku sengehh jehh.hee,tape lahh im just focus on my game.hee.alhamdulillah aku dh bleh maen cm biase.tade moody2 dh ble maen.

well well well,how about my study?okay,lately aku leh catch up skit.tp sport science mmg pening nk hafal name2 jadah tu sume.tp alhamdulillah again aku tade sgt asyk nk give up jehh.hm.gud luck SPM!

halo my fren,its okay.u'll be fine okay.i'lll be thre if u need me . n if u need to talk to me n expres ur feeling come n see me.forsure i be a good listenr okay.i love u frensss..


yyyyyyyyyyeeeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!!

No comments: