nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Saturday, January 23

stresssssss

i dnt know wht im thinking lately.byk sgt masalahh yg aku dpat.yg paling stress 'BOWLING' oh my goshh,tak pena2 aku rase smpai mcm ni.menangis aku ble jd mcm ni.bola mcm haram jehh.ye ah,bola aku ttup pas2 tebuk pnjng plak.pnass je aku.bleh dikatekn empat2 bola aku lubang laen2.gile ah..ntah la selection sukma nk dkat dhhh..pndai2 la ang maen,ang dh bsar bleh pikir.

second,study.gile lagi ah stress.byk gle kje.tdo pn smpai tak ckupp.mate dh naek bengkak dhh.awl2 bulan ni ye ah rajin je bwat kje.tgk ah nnt dh tgh2 bulan.this year sukma,klau dpat sukma comfirm2 ah byk kali tak dtg skola.haiyaa.aku rse RUGI sgt klau ponteng.entahlahh. i'll try my bestt

third,friends.haisshhh.aku taw aku ni jnis penyabar dn jnis yg pendam prasaan mara dlm hati ni.aku sabar je,aku mlas nk tunjuk yg aku mara.mmg la korng nmpk aku ni mcm hppy go lucky.tp nope.tu sume luaran diri aku jehh,dlaman aku ni byk dgn msalahh.aku nk korng FIKIR jehh.ntahlahh aku pkir korng ni mmber aku je.tp aku dh naek stress ble bende2 yg remeh-temeh ni asyik jd.ble dh jd mcm ni aku keje nk mara org jehh.kpale pn dh saket2.memory FULL!

fourth,family.hmm,aku bukan lahh gadohh2 ngn fmily aku.tp cume aku slalu sushkn diorng.ye ah,aku ni jnis yg suke menganalisis sesuatu kesilapan.bg aku,ble kite bwt sesuatu yg slah msti trime blek balasan dri tuhan,even its a little tiny mistakes.

fifth,myself.i dnt noe wht hapen to me.im so so sooo stress.i need u to give me a peace =(

help me god,im begging you.give a right direction n give me a peacefull

1 comment:

Encik Mimpi said...

en.mimpi nyanikan lagu ni utk kamu..komen ye =) . http://encikmimpi.blogspot.com/2010/01/lagu-utk-uall.html