nak follow mai sini click click :D kalo tak mahu , get lostt !

happy birthday :)

Daisypath Happy Birthday tickers
There was an error in this gadget

Sunday, January 31

cemburu buta


hai sume,ini aku yang tgh duk sorng2 yg syok sndiri.hahaa
haaaaaa,mahu crita satu benda yang slalu aku buat bile aku sorang sorang dmna2 shj.hee..

ptg2 slalu ade training kn ? dlm kul 4.15 cm tuhh,aku dtg awall gilo.blek skola dgn tak mndinye trus tukar2 bju kt krete trus ge parade.mcm tu la slalunye.then aku amik bola letak tepi truss blaa dri bowling.kdg2 klau rse nk mkan aku ge mkn kt food court.klau cm mlass aku lpak imax sembng2 ngn org2 imax lehh.then aku akn bli something yg bleh mnum or mkn smbil jlan.ble dh beli,aku pn sumbang headfone kt tlinge ni haa lyan la lagu2 yang aku rase nk dgr . slalunye lagu2 lyan prasaan . ye ah tgh sorang2 kn . tp kdg2 ade gak yg rancak2 ke pe ke.haa,lantak ah asalkan lgu jugak.hohohoo.peh tuu aku jlan kesana kemari mencari psangan yg brmnje2,bpgang tgn,jlan berdue,haa,mcm2 lahh tp yg brpsangan jelahh.then aku tgkkk jehh dri sudut yg jauhh.aku tgk,aku tgk,aku tgk,aku tgk lg smpai puass hahahaa.dlm mse aku tgh tgk tu kn,aku ckp dlam hati.'wahh,bestnye diorang ni,klau la aku cm 2 kn best' hahahaa.jelez kott.nk jugak nk mcm tuhh ! nk manje2 ! nk ngade2 ! nk ! nk ! pastuhh mule lahh aku melayan prasaan sorng2.kesian kn aku nihh.syok sorng2 pn jadilahhhh.hahahaha.ye ah mne idoknye,tade sape pn nk aku,cewah2 ayat yoyo'o jehh.tapelahh mimi,ang sabar jelahh yee,aku taw oneday nnt ang msti dptnyee.tunggu je taw taww .

gmbar2 kt ats ni kirenya aku la tuhh.hhahhaa


sekian trima kasehh.hohoo



2 comments:

Anonymous said...

haha patt la , mimi nk orng cm dalam gamba tu mmg susah skit la huhu ..

m i m i said...

knpe ? tabolehh eh